174 de persoane date în urmărire, depistate de polițiști

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

174 de persoane date în urmărire, depistate de polițiști

Eveniment 17 Septembrie 2016 / 12:26 412 accesări

Poliţiştii au depistat în perioada 9-15 septembrie, 174 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

"Poliţiştii din întreaga ţară au depistat 116 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 85 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 58 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 41 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 7 aveau mandate de arestare preventivă, 9 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar într-o situaţie exista emisă sentinţă de internare", anunţă Poliţia Română într-un comunicat de presă.

Poliţiştii dau exemplu doi bărbaţi, unul condamnat la cinci ani de închisoare pentru furt şi un altul pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru tâlhărie, cei doi sustrăgându-se. Ambii au fost încarceraţi.12
Pagina a fost generata in 0.2222 secunde