2.000 de turişti români au ales să-şi petreacă Sărbătoarea Paştelui pe Litoral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

2.000 de turişti români au ales să-şi petreacă Sărbătoarea Paştelui pe Litoral

Eveniment 23 Aprilie 2022 / 12:49 774 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Aproximativ 2.000 de turişti români au ales să-şi petreacă Sărbătoarea Paştelui pe Litoral, în acest an, afirmă Corina Martin, preşedintele de onoare al Resto Constanţa.

"În jur de 2.000 de turişti români îşi petrec Sărbătorile Pascale pe Litoral, în acest an. Cel mai bine s-au vândut pachetele de Paşte All Inclusive combinate cu servicii SPA de la Eforie - cele două locaţii reprezentative (Steaua de Mare - Acvatonic şi Mirage Med Spa sunt ocupate la capacitate). De asemenea, câteva hoteluri de 4 stele din Mamaia (Oxford, Sulina, Bavaria Blu, Iaki) şi Venus (Hotel Afrodita) au un grad de ocupare mediu de 80%", a menţionat Martin.

Potrivit sursei citate, pentru weekend-ul 29 aprilie - 1 mai, sunt aşteptaţi la malul mării alţi 30.000 de turişti, "iar aceste estimări ar putea fi depăşite dacă vremea va fi însorită".

Pentru weekend-ul 29 aprilie - 01 mai asteptam pe Litoral peste 30.000 turisti, iar aceste estimari ar putea fi depasite daca vremea va fi insorita.

Cele mai solicitate destinatii sunt Mamaia si Mamaia Nord, Costinesti si Vama Veche.

Evenimentele obisnuite ale primului weekend de 1 Mai, Festival du Bonheur si Sunwaves Mamaia isi deschid portile pe 28 aprilie

Intre 28 aprilie si 2 mai, FESTIVAL DU BONHEUR revine pe Litoral In zona Complex Enigma – Mamaia Nord/Constanta si va oferi, la fel ca de fiecare data, cele mai bogate experiente culinare ale weekend-ului.

SUNWAVES Mamaia 2022 se va derula intre 28 aprilie si 4 mai si va cuprinde si participantii care achizitionasera bilette in 2020, atunci cand editia a dost anulata. Sunt asteptati, in cele 6 zile si 6 nopti de concerte, epste 5000 vizitatori/ zi.

RESTO Constanta va marca si in acest an Deschiderea Sezonului 2022 pe Litoral, cu un nou Eveniment dedicat Industriei Horeca de pe Litoral - 28 aprilie, Kupolla Ballroom Mamaia - unde, alaturi de membrii RESTO vor veni si colegii Hotelieri si proprietari de locatii HORECA de pe intregul Litoral, dar si din toata tara - reunim intrega industrie alaturi de noi, pentru a marca revenirea sectorului HORECA, dupa 2 ani extrem de dificili."



Ştiri recomandate

12