„6 din 49“, în viziunea lui Alexandru Maftei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„6 din 49“, în viziunea lui Alexandru Maftei

Divertisment 09 Martie 2016 / 16:55 708 accesări

Dacă e joi, atunci în clubul Doors este programat un spectacol de teatru. De această dată este vorba despre „6 din 49”, o comedie amară despre cum poate afecta viața de familie un câștig neașteptat la loterie. „6 din 49”, de Spiro Gyorgy, reprezintă spectacolul de debut în teatru al regizorului Alexandru Maftei, cunoscut pentru producțiile cinematografice „Domnișoara Cristina” și „Bună, ce faci?”. În rolurile principale sunt distribuiți Dana Voicu şi Liviu Cheloiu. Cei care vor să-i vadă pe cei doi actori jucând „6 din 49” joi, de la ora 20.00, pot să-și achiziționeze bilete la prețul de 30 de lei. Spectacolul este o producție a Teatrului de Artă din București.

„Pentru mine, fiecare proiect este un nou început. Eu încerc să nu mă repet în ceea ce fac. Cu fiecare proiect pe care îl încep, încerc să merg pe un alt drum, să explorez alte zone, să surprind publicul cu altfel de rezolvări, să nu mă blochez într-un stil sau o manieră”, spune regizorul Alexandru Maftei.

La Constanța, piesa lui Spiro Gyorgy a fost montată la sfârșitul anului 2015 de Bogdan Caragea, care a jucat și rolul soțului, având-o ca parteneră de scenă pe Mirela Pană.

Citește și:

Invitație la teatru: „6 din 49“

„6 din 49” se joacă în club

„Prah” sau când norocul se transformă-n scrum12