A fost publicată lista pentru Rabla și Rabla Plus. Şi contestaţiile acceptate la Casa Verde

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe site-ul AFM

A fost publicată lista pentru Rabla și Rabla Plus. Şi contestaţiile acceptate la Casa Verde

Economie 08 Decembrie 2017 / 17:26 950 accesări

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 7 decembrie 2017, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) și cu contestaţiile aprobate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire (Programul Casa Verde).

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 164 de dosare pentru 247 autovehicule și 1 contestație pentru 1 autovehicul.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 40 dosare pentru 125 autovehicule, dintre care 112 autovehicule pur electrice și 13 electrice hibride și 1 contestație pentru 1 autovehicul.

Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus 2017.

În cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice, au fost aprobate 177 contestaţii, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, la secțiunea aferentă programului.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1553 secunde