A încălcat toate regulile privind staționarea auto, mai puțin una

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Parchez ca un bou“ A încălcat toate regulile privind staționarea auto, mai puțin una
Lifestyle 02 Noiembrie 2016 / 07:20 1930 accesări 1 comentariu

Imaginea atașată prezentului text poate fi folosită ca exemplu în orice școală de șoferi ratați din lume. Pentru membrii tagmei cocalarilor cu permis auto al căror unic scop în viață este să asigure stomacului material pentru a râgâi cu iz de mici și bere, este clar că șoferul Opelului gri din poză nu a făcut decât o greșeală. A părăsit mașina pe stradă (nicio persoană cu bun simț nu poate considera că autovehiculul în speță chiar este parcat)... unde, teoretic, este locul ei. Dacă era pe un spațiu verde sau, mai bine, cocoțată pe un rondel de flori... deja puteam vorbi despre un adevărat geniu al nesimțirii. În rest, întreaga situație vorbește de la sine despre "valoarea" șoferului. Nu e nici paralelă cu bordura, nici perpendiculară pe axul longitudinal al trotuarului. Nu e nici măcar "în pieptene"… E părăsită undeva în intersecție, unde oricine are o urmă de civilizație știe că nu este permisă staționarea autovehiculelor. Dacă vă deranjează astfel de maneliști care cred că este dreptul lor să încurce circulația, pregătiți-vă pentru ce-i mai rău. De lunea asta, autoritățile constănțene nu mai au voie nici măcar să le monteze „caracatițe“. Așa că se pot da "jmekeri" și cocalarii săraci care altfel se fereau să staționeze ilegal pentru că nu aveau bani să-și deblocheze pe loc "căruțele"...

Dacă găsiți exemple similare de boi/vaci care parchează, remiteți-le la adresa office@telegrafonline.ro. Vă mulțumim atât pentru efortul făcut, dar și pentru orice informație suplimentară legată de copitatele care au parcat ca-n ogradă.

Loading...

1 comentariu

O 08:21:33 / 02 Noiembrie 2016
pla

Exista o solutie si anume, amenda bai desteptilor. La caracatita lucrau toti analfabetii care miroseau a bautura. Politaii sa nu mai stea in boscheti toata ziua pentru centura, ci sa patruleze prin oras si sa amendeze asemenea scursuri. Cele mai grave accidente se petrec din cauza neacordarii de prioritate, in fiecare zi exista dobitoci pe care-i evit lla cativa cm.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2127 secunde