Afla despre intretinere si tipuri de piscina de la magazinul de specialitate piscine-concept.ro!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Afla despre intretinere si tipuri de piscina de la magazinul de specialitate piscine-concept.ro!

Lifestyle 02 Martie 2021 / 11:07 368 accesări

Putem spune ca nimic nu se compara cu propria piscina in curte, mai ales intr-o perioada cand suntem blocati si depindem mai mult de mediul local si cel familiar. O piscina este cu siguranta o evadare de la realitatea care te ajuta sa te relaxezi. Desi pisicina este o investitie foarte buna pentru a ne mentine in forma si pentru a oferi petreceri memorabile, aceasta trebuie neaparat intretinuta.

Magazinul piscine-concept.ro este furnizorul profesional de la care multe persoane se aprovizioneaza cu filtre, solutii de intretinere, sfaturi si servicii profesionale pentru intretinerea piscinelor. De fapt, piscine-concept este locul prefect pentru cei care doresc sa afle mai multe despre intretinere si tipuri de piscina pentru a beneficia de o experienta cat mai placuta cu propria piscina.

La fel ca orice altceva, piscinele sunt disponibile in toate tipurile, modelele, dimensiunile si formele diferite si sunt utilizate in diverse scopuri. Bugetul, dimensiunea lotului, codurile locale si disponibilitatea materialelor vor avea in vedere ce tip de piscina veti decide in cele din urma sa construiti sau sa instalati pe proprietatea personala.

Piscinele supraterane au fost adesea simbolul proprietatii realizabile a piscinelor pentru clasa muncitoare sau de clasa medie inferioara. Pentru inceput, unul dintre motivele pentru care piscinele supraterane au devenit mai atragatoare, intr-o perioada economica slaba, au fost preturile mai mici disponibile pentru oricine.

Alte motive pentru a merge pe calea unei piscine supraterane includ urmatoarele:

-Permite proprietarilor sa-si ude picioarele din piscina intr-un tip de piscina mai putin costisitor, mai portabil.

-Aceasta portabilitate va permite sa luati piscina cu voi daca va mutati.

-Mai usor de lucrat cu anumite tipuri de terenuri, inclusiv zone cu pietris.

-O punte poate fi adaugata mai tarziu la o piscina supraterana si veti iesi in continuare mai ieftin decat un model in sol.

Piscine-concept.ro ofera si stiluri de piscine fabricate din isoblock.

O piscina este probabil a doua cea mai scumpa achizitie pe care o veti face dupa ce ati achizitionat casa, deci este important ca aceasta sa fie facuta corect. Exista multe stiluri diferite de constructie, finisare, filtrare si igienizare a piscinei.

Desi bazinele nu sunt deosebit de complicate, exista anumite aspecte care sunt importante pentru a asigura longevitatea bazinului si pentru a asigura siguranta. In plus, totul este usor de intretinut si de utilizat.

Sistemul isoblock foloseste blocuri de polistiren care sunt umplute cu beton armat din otel pentru a forma peretii piscinei. Blocuri similare sunt utilizate in constructia de case in multe tari datorita usurintei lor de utilizare si a proprietatilor lor izolante. Avantajul acestui sistem este ca este rapid de construit, usor de manevrat si produce un perete de piscina foarte bine izolat.

Sistemul isoblock este potrivit pentru toate tipurile de finisaj, cum ar fi placi, captuseli, rinduri sau vopsele si poate fi utilizat atat pentru piscinele de skimmer, cat si pentru piscinele in stil infinit.

Exista mai multe tipuri de finisaje pentru piscine cu captuseli din PVC, tencuiala impermeabila si placi fiind cele mai populare. Alegerea finisajului depinde intr-adevar de preferintele personale.

Si nu in ultimul rand, piscinele din fibra de sticla reprezinta o alta varianta care nu este foarte costisitoare si poate fi realizta destul de rapid.

Piscinele din fibra de sticla sunt o optiune din ce in ce mai populara pentru persoanele care doresc ca piscina lor sa fie instalata mai devreme si cu ingrijiri pe termen mai putin ingrijorate. In postarea de astazi, analizam cu atentie acest tip de piscina si beneficiile unice pe care le ofera.

Piscinele din fibra de sticla de la Piscine-concept.ro pot fi instalate in doar sapte zile. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste piscine sunt instalate ca o singura bucata. Odata ce shell-ul este fabricat, acesta poate fi de obicei instalat intr-o saptamana sau cam asa ceva. De asemenea, instalarea nu depinde de conditiile meteorologice la fel ca si alte piscine. Atat bazinele de captuseala din vinil, cat si bazinele din beton necesita conditii meteorologice specifice pentru a preveni deteriorarea in timpul instalarii. In timp ce bazinele din fibra de sticla necesita conditii ideale - mai ales pentru siguranta instalatorilor - fibra de sticla in sine nu este la fel de vulnerabila la conditii adverse precum ploaia sau fluctuatiile puternice de temperatura.

Piscinele din fibra de sticla sunt mai puternice, mai durabile si mai putin susceptibile de a fi deteriorate. Desi exista numeroase avantaje si pentru piscinele de vinil, este un fapt ca bazinele din fibra de sticla sunt, pur si simplu, mai putin probabil sa fie perforate. Acest lucru inseamna un risc mai mic de daune si costuri generale de intretinere mai mici pe durata de viata a piscinei. Unele dintre cele mai frecvente lucruri care strapung captuseala piscinelor sunt capetele ascutite ale unui stalp de piscina, gheareleanimalelor de companie, o mare varietate de jucarii care nu sunt sigure pentru piscina si alte obiecte. In mod obisnuit, aceste articole nu sunt la fel de preocupante pentru piscinele din fibra de sticla.

Piscinele din fibra de sticla sunt cunoscute pentru faptul ca, practic, nu necesita intretinere. Acest lucru se datoreaza partial rezistentei mentionate mai sus, dar si datorita faptului ca fibra de sticla ofera o suprafata neteda, mai putin poroasa. Suprafata mai neteda previne cresterea algelor, ceea ce este comun cu alte bazine care au mai multe crapaturi (in special beton). Clientii cu piscine din fibra de sticla declara ca au petrecut mai putin timp curatand si intretinand piscinele in fiecare saptamana, pe langa o intretinere pe termen lung mai redusa.

Piscine-concept.ro este o alegere extraordinara pentru cei care isi doresc o oaza de confort in propria locuinta!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2187 secunde