ALERTĂ! 80 de români au murit din cauza gripei!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ALERTĂ! 80 de români au murit din cauza gripei!
Sănătate 05 Martie 2018 / 21:09 1214 accesări 1 comentariu

Virusul gripal continuă să ia vieți! Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat în seara de 5 martie, decesul cu numărul 80. Este vorba despre un bărbat de 80 de ani, din mun.București, confirmat cu virus gripal tip A (H1) pdm09, având condiții medicale preexistente și nevaccinat antigripal. Medicii recomandă în continuare vaccinarea antigripală și respectarea condițiilor de igienă personală. Sub nicio forma nu apelați la automedicație, iar la primele semne de boală mergeți la medic!

Data decesului: 03/03/201.

Loading...

1 comentariu

iar minciuni 21:55:28 / 05 Martie 2018
...

Minciuni la greu. Cum moare unu, hop ca era nevaccinat! Dar ca era cu imumitatea zero si nici 100 de vaccinuri nu-l ajutau, nu ziceti? Omu nu moare ca nu se vaccineaza, din contra, cine se vaccineaza moare, sau in cel mai bun caz se imbolnaveste de autism, cancer, poliomielita. Astea sunt "beneficiile" vaccinurilor.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1823 secunde