Alibec și Dragoș Grigore nu vor juca în partidele cu Polonia și Chile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Două pierderi importante pentru tricolori

Alibec și Dragoș Grigore nu vor juca în partidele cu Polonia și Chile

Sport 08 Iunie 2017 / 18:51 392 accesări
Atacantul Denis Alibec a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia

Atacantul Denis Alibec a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia

Selecționerul Christoph Daum a primit două vești proaste în cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia. În vederea partidelor cu Polonia (sâmbătă, 10 iunie, ora 21.45, în direct la TVR 1), de la Varșovia, din grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, din 2018, și cu Chile (marți, 13 iunie, ora 21, în direct la Pro TV), de la Cluj-Napoca, întâlnire amicală.

Atacantul Denis Alibec și fundașul Dragoș Grigore nu vor putea evolua în cele două meciuri din cauza unor accidentări, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, cei doi jucători părăsind cantonamentul de la Mogoșoaia.

Deși inițial staff-ul tehnic era încrezător în recuperarea lui Alibec, recidiva afecțiunii din zona inghinală a determinat renunțarea la serviciile jucătorului de la FCSB. „În ciuda eforturilor depuse, durerea în zona inghinală s-a accentuat, astfel că Denis nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul de la Varșovia”, a precizat medicul echipei naționale, dr. Laurențiu Oproiu. Decizia ca Alibec să părăsească lotul s-a luat după discuția pe care jucătorul a avut-o cu staff-ul tehnic și cel medical. Alibec va continua recuperarea sub supravegherea medicului de la echipa de club.

„Îmi pare rău că nu pot să ajut echipa la meciul important din Polonia. Sper să mă recuperez cât mai rapid și la următoarele acțiuni să fiu apt de joc”, a spus Alibec.

Tot joi a părăsit cantonamentul și Dragoș Grigore, care a suferit o ruptură musculară la antrenamentul de marți.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2577 secunde