Andreea Răducan, întâlnire cu gimnastele junioare din Centrul Național de Pregătire

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Sala „Tomis” din Constanța

Andreea Răducan, întâlnire cu gimnastele junioare din Centrul Național de Pregătire

Sport 04 Octombrie 2018 / 15:30 1824 accesări

Andreea Răducan,președintele Federației Române de Gimnastică: „La Constanța s-a dovedit încă o dată că sunt copii talentați”

Andreea Răducan,președintele Federației Române de Gimnastică: „La Constanța s-a dovedit încă o dată că sunt copii talentați”

Începând cu data de 1 octombrie, în urma colaborării dintre Comitetul Olimpic și Sportiv și Federația Română de Gimnastică, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, al cluburilor sportive și al autorităților locale, la Constanța a fost înființat Centrul Național de Pregătire a junioarelor pentru gimnastica artistică feminină. Joi, la Sala „Tomis” din Constanța, a fost prezentă și Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică, însoțită de Alina Drăgan, fosta campioană olimpică dorind să le vadă pe micuțele gimnaste, 11 la număr, de la CSȘ 1 și CS Farul Constanța, care fac parte din Centrul Național de Pregătire. Colectivul tehnic este alcătuit din opt persoane. Au mai fost prezente la întâlnirea de joi Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Magda Rusu, directorul Clubului Sportiv Școlar Nr. 1 din Constanța, precum și Mihai Orzan, din partea DJST Constanța.

„Acești copii fac parte din Proiectul „Țară, țară, vrem campioane!” Am pornit de câțiva ani buni la drum. Ne bucurăm să-i avem pe cei mai talentați copii, care au reușit să parcurgă etapele de verificare din ultimii ani și s-a concretizat acest lucru în formarea unui centru de juniori la Constanța. Mai avem un centru la Deva. La Constanța s-a dovedit încă o dată că sunt copii talentați și antrenori care încă lucrează cu pasiune și își fac meseria cu drag. Sper din suflet să fie un început bun pentru toată lumea și să ne putem bucura cât de curînd de rezultatele acestor copii în marile competiții”, a declarat Andreea Răducan.

Președintele Federației Române de Gimnastică a recunoscut faptul că ultimele rezultate nu au fost cele așteptate, dar speră ca în viitor situația să se schimbe în bine: „Cu siguranță, traversăm o perioadă foarte dificilă. Se vede asta și în rezultatele pe care le avem. Încă am suficient entuziasm și dragoste pentru gimnastică nesfârșită și trag nădejde că vom reuși să ne apropiem de ceea ce am fost cândva”.12
Pagina a fost generata in 0.1648 secunde