Arsenal Inel II, revenire spectaculoasă în finala Cupei de Vară la minifotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După o confruntare cu desfăşurare palpitantă Arsenal Inel II, revenire spectaculoasă în finala Cupei de Vară la minifotbal
Sport 23 Octombrie 2019 / 16:06 564 accesări 1 comentariu

Arsenal Inel II a obţinut pentru a doua oară cupa acordată câştigătoarei Cupei de Vară

Arsenal Inel II a obţinut pentru a doua oară cupa acordată câştigătoarei Cupei de Vară

Arsenal Inel II

Arsenal Inel II

Squadra Viola

Squadra Viola

Mihai Zugravu, autor a cinci goluri, a fost imul numărul 1 al finalei

Mihai Zugravu, autor a cinci goluri, a fost imul numărul 1 al finalei

Top Fluid, ocupanta locului 3

Top Fluid, ocupanta locului 3

Ediţia din 2019 a Cupei de Vară la minifotbal, competiţie găzduită de Baza Sportivă Atletic Club Constanţa, s-a încheiat marţi seară, cu finala dintre formaţiile Arsenal Inel II şi Squadra Viola, două dintre rivalele din Campionatul Judeţean. La capătul unei partide cu o răsturnare incredibilă a scorului, Arsenal Inel II s-a impus cu scorul de 8-6, graţie golurilor marcate de Mihai Zugravu 5, Edis Abibula 2 (unul din 7 metri) şi Ionuţ Gioga. Pentru Squadra Viola au înscris Denis Nicolae 3, Marius Hristu 2 şi Adrian Benciu. Squadra Viola a început meciul în forţă şi a condus cu 4-0 şi 5-1, iar la pauză a avut un avantaj de trei goluri, 6-3. Schimbările efectuate în repriza a doua au decis soarta întâlnirii, Arsenal Inel II revenind spectaculos graţie celor cinci goluri marcate, echipa câștigătoare fiind susținută și de o micuță, dar inimoasă galerie. Ultimele două goluri au fost înscrise chiar în ultimele minute ale jocului, în timp ce Squadra Viola nu a mai găsit drumul spre poarta adversă.

Arsenal Inel II a reeditat astfel succesul din 2014, când a mai câştigat cupa acordată învingătoarei din Cupa de Vară.

În finala mică, Top Fluid a trecut de Red Team cu scorul de 6-3 (2-1). Finalele au fost arbitrate de Claudiu Marcu şi Marius Văleanu.

Loading...

1 comentariu

Nana 16:16:12 / 24 Octombrie 2019
Cupa -Arsenal Inel ll

Bravo echipa Bravo Mihai ! Mă bucur atât de tare ptr.tine! Îngerul din cer este langa tine! Se bucură și el pt.realizarile tale!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1685 secunde