Atac între europarlamentari români: „Este fie incompetent, fie mincinos”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atac între europarlamentari români: „Este fie incompetent, fie mincinos”
Politică 12 Octombrie 2018 / 18:10 224 accesări 0 comentarii

PSD și PNL își continuă luptele chiar și în afara țării, la nivelul Uniunii Europene. Eurodeputatul PSD Răzvan Popa l-a atacat pe europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan în legătură cu măsurile pentru limitarea pagubelor cauzate de pesta porcină.

„Vasile Siegfried Mureșan, în calitatea sa de membru al Comisiei de resort din PE, ar trebui să știe că bugetul adoptat în Consiliul UE a fost agreat de toate statele încă din vară, iar amendamentele depuse ulterior trebuie discutate în plenara Parlamentului European din ultima săptămână a lui octombrie. Asta este procedura. Dacă Vasile Siegfried Mureșan nu știe acest lucru, avem în față un caz grav de incompetență. Dacă europarlamentarul PNL cunoaște procedura, dar a ales să lanseze aceste atacuri la adresa Guvernului României, atunci înseamnă că minte deliberat opinia publică, în speranța obținerii de capital politic. Și asta este la fel de grav. Astfel de atacuri gratuite, care denotă fie incompetență, fie rea-credință arată ce tip de oameni promovează PNL pentru a reprezenta România în Parlamentul European. Îi reamintesc lui Vasile Siegfried Mureșan că, în timp ce el mimează grija pentru fermierii români, Guvernul României a anunțat deja o serie de măsuri concrete de sprijin financiar pentru crescătorii de porci ale căror animale au fost afectate de pesta porcină africană. De altfel, eforturile globale ale Guvernului au fost recunoscute chiar de către Comisarul european pentru Sănătate și siguranță alimentară”, susține Răzvan Popa.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde