„Atelierul Zânelor” se redeschide curând

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Micuții așteaptă cu emoție

„Atelierul Zânelor” se redeschide curând

Cultură 04 Decembrie 2015 / 16:45 1004 accesări

Un eveniment deosebit, prin care un grup de tineri constănțeni realizează un adevărat spectacol distractiv-educativ, este „Atelierul Zânelor”, ajuns la cea de-a XI-a ediție. Junior Chamber International (JCI) Constanța construiește atmosfera magică de Sărbători la „Atelierul Zânelor“, oferind un zâmbet copiilor care se distrează la workshop-urile zânelor și cu personaje îndrăgite, dar și copiilor mai puțin norocoși, spre care se vor îndrepta diverse daruri. Această ediție este programată pe 12 decembrie, de la ora 11.00, în localul Forte Life din zona Dacia. Locurile sunt limitate, astfel că sunt așteptate aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți, care vor participa la activitățile celor cinci ateliere timp de 3 ceasuri. Înscrierile se fac telefonic, prin datele de contact JCI Constanța

EDUCAȚIE, DISTRACȚIE ȘI CARITATE Evenimentul are o latură caritabilă, prin care copiii participanți au posibilitatea să ajute alți micuți defavorizați și sunt solicitați să vină la eveniment cu hăinuțe sau jucării pe care nu le mai folosesc ori cu dulciuri. În atelierul Zânei Dulcica, micuții vor învăța să facă propriile prăjiturele delicioase, iar în atelierul Sănătății pot degusta fructe și legume aduse de Zâna Sănătății. Tot aici pot realiza unele preparate sănătoase (salate, shake-uri, cocktail-uri) și pot afla prin poveste beneficiile acestora. Pentru că este încă devreme și pentru că Moș Crăciun este cam bătrân, la eveniment va fi și atelierul Zânei Dorințelor, care le va face pe plac copiilor cuminți. Atelierul Spiridușului Creativ și atelierul Zânei Zăpezii presupun și alte activități distractive și educative.

SPORT ȘI ARTĂ La atelierul Zânei Măștilor îi va aștepta pe copii campioana olimpică la gimnastică Daniela Sofronie, care va confecționa împreună cu cei mici și cu alți voluntari JCI modele diferite de măști. Copiii se vor deghiza astfel ca la un adevărat bal. Pentru că sportul este important în creșterea copiilor, sportiva constănțeană a pregătit un moment artistic deosebit alături de trupa de copii pe care o antrenează. Cei mici își vor arăta și talentul de artiști și vor cânta și dansa alături de Trupa Suflețel. Totodată, la finalul programului, toți participanții vor primi diplome! Evenimentul este recomandat pentru copii cu vârste între 4 - 10 ani, iar participarea costă de 35 de lei de copil.

Citește și:

Copiii sunt așteptați la „Atelierul Zânelor”

Taguri articol


12