Bețivi, agresivi și rebeli la festivalul Neversea. Ce au pățit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Neversea prin ochii jandarmilor

Bețivi, agresivi și rebeli la festivalul Neversea. Ce au pățit

Eveniment 09 Iulie 2018 / 17:00 1567 accesări

Au blocat orașul, au deranjat populația din Peninsulă și au lăsat haos în urmă. Totul pentru distracții de trei zile la volum maxim. S-a întâmplat în cadrul festivalului Neversea care a avut loc în perioada 5 - 9 iulie, pe plaja Modern a orașului.

Așa se face că oamenii legii constănțeni care au asigurat perimetrul și s-au îngrijit de asigurarea măsurilor de ordine au avut de lucru, nu glumă.

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 05 - 09 iulie, zilnic, peste 500 de lucrători ai MAI și cei ai structurilor din Sistemul Național de Ordine și Siguranță Publică, precum și Poliţia Locală Constanța au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică pentru toţi participanţii la festivalul de muzică electronică de tip maraton intitulat „NEVERSEA“ 2018.

În această perioadă, lucrătorii MAI au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.150 lei. De asemenea, au mai fost aplicate două sancțiuni pentru încălcarea normelor de aprobare a procedurii de autorizare a zborurilor în spațiul aerian național, cu aparate de tip dronă. Sancţiunile acordate au fost date în principal pentru consumul de alcool, nerespectarea măsurilor instituite de forțele de ordine, injurii, provocare şi participare la scandal.

S-a intervenit medical în 838 de cazuri, iar 15 persoane au fost transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.12
Pagina a fost generata in 0.14 secunde