Blue Air va introduce zborul Cluj-Constanța în orarul de vară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Blue Air va introduce zborul Cluj-Constanța în Orarul de Vară

Eveniment, Turism 08 Martie 2021 / 17:30 1420 accesări

Blue Air va introduce 15 rute noi în orarul de vară 2021 care vor conecta Clujul cu diverse destinaţii potrivit unui comunicat al companiei, potrivit Agerpres.

Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanţa, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preţurile pornesc de la 15,99 euro/segment, taxe şi o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfăşoară campania Clujul Zboară cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile către şi dinspre Cluj Napoca, către toate noile destinaţii incluse în Orarul de Vară.

Pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii, campania include astăzi activări în mai multe locaţii surpriză din Cluj Napoca, unde toate doamnele şi domnişoarele care se vor întâlni cu echipajele de mesageri ai primăverii în uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriză, împreună cu promocodul care oferă un discount de 10% pentru toate rezervările efectuate pe websiteul companiei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1653 secunde