Când o să înceteze la Constanța obiceiul de a arunca gunoiul la întâmplare?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acțiuni ale Poliției Locale Când o să înceteze la Constanța obiceiul de a arunca gunoiul la întâmplare?!
Administrație 13 Decembrie 2019 / 11:08 1732 accesări 1 comentariu

În cursul zilei de 10 decembrie 2019, în intervalul orar 14:00-22:00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1.

Oamenii legii au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele zone de interes public: Piața Tomis II, Piața Chiliei, zona Stadionului, Capitol, Victoria, Dacia, Delfinariu, Santa Maria Bay, Faleză Nord, Piața Filipescu, parcurile Tăbăcărie, Tomis II, Dragoslave.

Au fost legitimate 18 persoane și s-au constatat 18 sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 4 în conformitate cu prevederile HCL 184/2013 modificată, 7 în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, 6 în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 și 1 în conformitate cu prevedrile OUG 97/2005.

Valoarea totală sancțiunilor aplicate a fost de 4470 lei.

Cele mai multe abateri au vizat consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, răscolirea gunoiului din containere sau aruncatul de ambalaje, hârtii sau coji de semințe pe domeniul public.

Un alt obicei frecvent întâlnit în rândul constănțenilor certați cu bunul simț îl constituie aruncarea sacilor plini cu gunoi pe lângă coșurile stradale, mult prea mici pentru un asemenea volum. Oamenii trebuie să știe că riscă amenzi dacă fac acest lucru .

Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie la întâmplare și să păstreze curățenia.

Cu toții ne dorim un oraș curat, dar doar împreună îl putem avea!Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1737 secunde