Candidat ELIMINAT pentru tentativă de fraudă! Ce se va întâmpla cu el?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Continuă Bac-ul!

Candidat ELIMINAT pentru tentativă de fraudă! Ce se va întâmpla cu el?

Educație 27 Iunie 2018 / 16:43 2464 accesări

Continuă Bacalaureatul; sute de elevi au absentat la Constanța, iar unul a fost eliminat pentru tentativă de fraudă! Mai exact, miercuri, 27 iunie, 4.351 de candidați au susținut proba obligatorie a profilului, Matematică (3.291) - Istorie (1.060) și 413 au absentat, informează Inspectoratul Școlar Constanța. Un candidat, care a susținut proba scrisă în centrul de examen de la Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă, a fost eliminat pentru tentativă de fraudă (telefon mobil). Conform Metodologiei de organizare și desfășurarea e examenului de bacalaureat, Candidații care au fost eliminati de la o probă, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat. Aceștia vor relua integral examenul de bacalaureat, cel mai devreme în a treia sesiune după cea în timpul careia au fost eliminați.

Precizăm că ultima probă a examenului de Bacalaureat 2018 este cea la alegere, în funcţie de specializare (Geografie, Biologie, Fizică, Logică, Economie, Chimie, Psihologie, Filosofie, Sociologie sau Informatică) şi va fi susţinută pe 28 iunie.

Afişarea primelor rezultate ale examenului de Bacalaureat 2018 are ca termen data de 4 iulie, până la ora 12.00, şi este urmată de depunerea contestaţiilor (atât pentru proba la Limba şi Literatura română, cât şi pentru celelalte materii de la Bacalaureat) între orele 12.00 şi 16.00. Între 5 şi 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale ale examenului de Bacalaureat 2018 este prevăzută pentru data de 9 iulie. Rezultatele vor fi afişate, atât la instituţiile de învăţământ, cât şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro.12
Pagina a fost generata in 0.1561 secunde