Care sunt marii câștigători ai Maratonului Internațional Brașov

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Care sunt marii câștigători ai Maratonului Internațional Brașov

Sport 22 Mai 2018 / 12:18 563 accesări

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov, competiție care a avut loc în perioada 19 – 20 mai, și a înregistrat un număr record de 3.700 de pasionați de mișcare înscriși la startul celei de-a patra ediții, anunță câștigătorii.

Maratonul panoramic al României, membru acreditat AIMS, a fost câștigat de Igor Timbalari – sportiv din Republica Moldova – la masculin, care a parcurs distanța de concurs în 03:03:54,4. Proba feminină a fost câștigată de Iulia Găinariu cu un timp de 03:15:00,4. Podiumul a fost completat, la masculin, de Viorel Tams și Andrei Dan Dudu, iar la feminin de Maria Magdalena Veliscu și Valeria Alina Rusu.

Competiția de Semimaraton a fost câștigată de Adrian Branescu, la masculin, care a înregistrat un timp de 01:24:06,2, urmat de Ionuț Foca și Cristian Hanganut. La feminin, podiumul a fost compus din Luminița Suditu, cu un timp de 01:36:50,7, apoi Vasilica Lefter și Loredana Andreea Stoian.

Cursa de 10,7 kilometri a avut podiumul masculin compus din Robert Boroi, Andrei Carol Rotaru – la o diferență de doar 2 miimi de secundă față de locul intâi – și Alin Cristian Chirita, iar la feminin Daniela Ciocan, Elena Alexandrescu și Eronim Jitaru. Informații complete despre clasarea tuturor participanților sunt disponibile la www.maratonulbrasov.ro.

Competiția a atras peste 100 de sportivi străini, din 32 de țări. În acest an au luat startul și 500 de studenți, la trecerea în premieră a Crosului Universității Transilvania sub egida Maratonului Internațional Brașov, dar și 800 de copii în Cursa Copiilor, precum și în Cursa Curajoșilor, dedicată celor mici, diagnosticați cu autism.

Competiția din inima Transilvaniei, cu start și finiș în Piața Sfatului, alergare pe cele mai importante străzi din Brașov și traseu ce ajunge până în Poiana Brașov, a strâns participanți din țări precum Albania, Algeria, Argentina, Bulgaria, China, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Mauritius, Moldova, Nigeria, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda, Pakistan, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia, Turcia și Ungaria.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2947 secunde