Cătălin Gheorghe a devenit campion național la bowling

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cătălin Gheorghe a devenit campion național la bowling
Sport 01 Iunie 2016 / 19:05 1947 accesări 0 comentarii
Cătălin Gheorghe, de la Elcomex Cernavodă, are două medalii de aur în acest sezon, la individual și la duo

Cătălin Gheorghe, de la Elcomex Cernavodă, are două medalii de aur în acest sezon, la individual și la duo

Finalele Campionatelor Naționale individuale de bowling au fost găzduite de arena MGM din Cernavodă. Au participat opt jucătoare și 16 jucători, iar după prima zi de concurs, primele patru și primii opt s-au întrecut pentru medalii. Campion național și în proba de duo, alături de Mihai Pavel, coechipierul său de la Elcomex Cernavodă, Cătălin Gheorghe a cucerit medalia de aur la individual pentru al treilea an consecutiv! Cătălin Gheorghe a totalizat 2.802 puncte și a fost însoțit pe podium de Romeo Gagenoiu (IDM București), cu 2.714p, și de Florin Gheorghe (Split București), cu 2.622p.

La feminin, titlul național i-a revenit Manuelei Băcilă (Bowling Masters 2 Ploiești), cu 1.754p, urmată de constănțeanca Eugenia Dumitrașcu, de la Sport's Palace Constanța, cu 1.625p, și de Ibolya Karaman (Septimia Odorheiu Secuiesc), cu 1.567p.

Primele patru clasate din sezonul regulat al Campionatului Național pe echipe vor continua lupta pentru titlul național, într-un play-off care va fi găzduit de IDM București, în perioada 4-5 iunie. Cele patru formații calificate în finală sunt IDM București, Bobowling Sfîntu Gheorghe, Split București și Elcomex Cernavodă. Pentru formația de pe malul Dunării evoluează următorii jucători: Mihai Pavel, Marcel Tarase, Cătălin Gheorghe, Gabriel Anghelescu, Ion Grecu și Marius Gheorghiu.Pagina a fost generata in 0.1621 secunde