Ce face RAR la SAB?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce face RAR la SAB?
Social 08 Octombrie 2018 / 17:12 366 accesări 0 comentarii

Inginerii Registrului Auto Român (RAR) au ales ca, şi în acest an, să se prezinte şi altfel în faţa „publicului”. Astfel, instituţia va fi reprezentată și anul acesta la Salonul Auto București & Accesorii care are loc la Romexpo în perioada 11-21 octombrie 2018. La conferința de presă de deschidere a SAB, Directorul Tehnic al RAR, ing. Cristian Bucur, va aborda o tematică dezbătută intens de media în ultima vreme – „Dieselstory: impactul proiecțiilor europene pe piața românească”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Inginerii RAR vă invită apoi la standul din incinta Romexpo în care veți găsi un autovehicul echipat cu cele mai performante sisteme folosite în testele de omologare.

Astfel, veți putea afla detalii despre:

  • un sistem de tip „roata a cincea” (achiziție date fără contact cu solul) destinat măsurării distanțelor de frânare, viteză și accelerație. Echipamentul este folosit la încercările de omologare frână, direcție, sistem de control al stabilității.
  • un „traductor de cursă a suspensiei” care măsoară în regim dinamic asieta vehiculului (distanța între caroserie și roată).
  • un volan dinamometric care măsoară efortul la comanda direcției și unghiul de rotire, echipament care se folosește la încercările de omologare a sistemului de direcție.
  • un sistem de măsurare, utilizat în încercările de omologare pentru determinarea zgomotului exterior al autovehiculului.

„Vă așteptăm la standul Registrului Auto Român de la Romexpo, Pavilionul B2”, potrivit sursei citate.Pagina a fost generata in 0.1709 secunde