Cele mai frumoase pisici, pe podiumul de la SofistiCAT

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cele mai frumoase pisici, pe podiumul de la SofistiCAT

Lifestyle 01 Noiembrie 2017 / 09:14 5223 accesări

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate laExpoziția Internațională Felină de Toamnă – SofistiCAT, care va avea loc în zilelede 4-5 noiembriela Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.

Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-17, va avea ca punct culminant concursul „Best in show“, în care cele mai frumoase pisici din expoziție se vor întrece pentru un loc pe podium.Un prestigios juriu internațional va evalua superbele exemplare de pisici din raselePersană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, SphynxșiDon Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, OrientalășiSiameză.

Sâmbătă 4 noiembrie, în pauza dintre arbitraj si concursul final„Best in Show“, crescătorii deMaine Coon, cea mai mare rasă de pisici din lume, au pregătit pentru public o prezentare specială. Tot sâmbătă, pentru că este Lună Plină, iar participanții vor încă să se bucure deHalloween, într-un concurs special intitulat “Full Moon Dark Cats”, pisicile negre se vor întrece întrece pentru titlul de„Cea mai frumoasă și mai neagră ca noaptea”.

Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania„Arată că îți pasă“, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentruanimalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate,spre adopție.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.12