CEx al PSD a votat excluderea Anei Bichall din partid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă anunţă oficial: CEx al PSD a votat excluderea Anei Bichall din partid
Politică 12 Noiembrie 2019 / 19:55 403 accesări 1 comentariu

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat, după şedinţa CEx al PSD, că membrii comitetului au luat decizia de a-i exclude pe Cozmin Guşă, Ana Birchall şi pe toţi cei care au votat pentru Guvernul Orban. "Am hotărât excluderea celor care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. Tot la propunerea colegilor, în acest CEX s-a votat și excluderea Anei Birchall şi a lui Cozmin Guşă", a spus Viorica Dăncilă.

Propunerea de excludere a Anei Birchall a fost făcută de deputatul Cătălin Rădulescu înaintea pauzei şedinţei CExN, au precizat surse din conducerea PSD. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi, doar opt lideri PSD votând ”împotrivă”. Anterior şedinţei CEx, preşedintele PSD Bihor Ioan Mang, a declarat că unii membri din organizaţie cer excluderea fostului ministru al Justiţiei Ana Birchall pentru că nu a respectat priorităţile guvernării PSD.

Pe 28 octombrie 2019, primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, anunţa, pe Facebook, că Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid. La secţiunea comentarii, Tudorache a postat şi o fotografie cu adeziunea lui Cozmin Guşă, datată 28 octombrie 2019. Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD între 2001 şi 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.După ce a demisionat din PSD, Guşă s-a înscris în Partidul Democrat. În 2004 a fost şef de campanie a lui Traian Băsescu.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1984 secunde