Cine redeschide Teatrul de Vară de la Costinești. Era în ruină...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cine redeschide Teatrul de Vară de la Costinești. Era în ruină...
Cultură 24 Iulie 2018 / 15:51 2392 accesări 1 comentariu

După mai bine de 4 ani de uitare şi ruină, Teatrul de vară din Costineşti, emblema evenimentelor cultural artistice de pe litoralul Mării Negre, se redeschide miercuri, 25 iulie 2018, ora 20.00. Scena pe care s-au lansat mari actori ai României şi au performat trupe precum Divertis, Iris şi Phoenix, a fost reabilitată în totalitate, la iniţiativa Biroului de Turism pentru Tineret, România.

Totodată, au fost recondiţionate gradenele şi locurile destinate spectatorilor, sistemul audio a fost înlocuit cu unul performant, astfel încât la Teatrul de vară Costineşti se vor putea relua spectacolele artistice şi se vor putea proiecta filme în aer liber, spaţiul devenind, după renovare, un cinematograf modern. „Iniţiativa BTT a avut ca scop să redea strălucirea de altădată unui loc iubit şi îndrăgit de către turiştii români şi nu numai, un loc de care mulţi dintre cei care au vizitat litoralul românesc au legat numeroase amintiri“, au transmis reprezentanții BTT.

Evenimentul oficial de redeschidere a Teatrului de vară Costineşti începe de la ora 20.00, cu primul spectacol susţinut pe scena Teatrul de vară Costineşti de solista Ruby şi trupa Mad Monkeys.

Loading...

1 comentariu

un cititor 16:12:30 / 24 Iulie 2018
ia te uită

Nu Consiliul județean Constanța s-a implicat?! Domnul președinte Țuțuianu știe ce fac ăștia acolo? Și a fost de acord? Și nu s-a supărat? Și le-a dat voie?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2067 secunde