Ciprian Marica: „Sunt oameni care au sentimente pentru această echipă”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După o prima serie de discuții cu vicepreședintele SSC Farul Ciprian Marica: „Sunt oameni care au sentimente pentru această echipă”
Sport 08 Iulie 2018 / 15:47 1486 accesări 1 comentariu
Ciprian Marica: „Apreciez mult faptul că oamenii sunt deschiși, că văd în mine o soluție pentru viitorul parcurs al echipei”

Ciprian Marica: „Apreciez mult faptul că oamenii sunt deschiși, că văd în mine o soluție pentru viitorul parcurs al echipei”

Pentru SSC Farul Constanța orice zi care trece este una pierdută, deoarece startul Ligii a 2-a se apropie, iar situația formației constănțene devine una din ce în ce mai dificilă. În ultimele zile s-au tot vehiculat încercările de a se ajunge la un numitor comun între reprezentanții SSC Farul și Ciprian Marica, mai ales că fostul internațional român deține acum marca și palmaresul FC Farul Constanța, exprimându-și intenția de a se alătura proiectului pornit cu doi ani în urmă de către suporterii constănțeni.

Pe pagina de Facebook Ciprian Marica, fostul atacant și-a exprimat punctul de vedere după primele discuții pe care le-a purtat cu Georges Muzaca, vicepreședintele SSC Farul, cel care a fost mandatat să reprezinte clubul constănțean.

„Dragi prieteni. După preluarea brandului „Farul” s-au scris multe și s-au spus și mai multe. Eu am fost mereu deschis cu cei care au accesat această pagină, din respect pentru interesul pe care mi-l acordă. Sunt dator în consecință să vă informez și despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, pentru că foarte mulți dintre voi m-ați contactat ca să aflați planurile mele.

V-am asigurat de bunele mele intenții și de deschiderea mea. Multe persoane m-au contactat în numele clubului SSC, spunând ca sunt din conducere, membri fondatori sau simpli cotizanți. Am avut o întâlnire cu dl. Muzaca, din postura de oficial al clubului, mandatat de conducere să discute despre viitor. Nu au fost negocieri, nu se poate negocia nimic la o întâlnire informală, în care se discuta despre intenții, despre planuri.

O negociere este ceva mult mai complex. Apreciez mult faptul că oamenii sunt deschiși, că văd în mine o soluție pentru viitorul parcurs al echipei. Eu am entuziasm și vreau să ajut. Dar pentru a face pași concret, pentru a pune pe picioare un club, trebuie mult mai mult decât să se deseneze organigrame, să se împartă funcții.

Ca un prim punct de plecare într-o viitoare colaborare, de orice fel, am solicitat documente, să știu care e forma de organizare, ce fonduri există, ce cheltuieli au fost, dacă sunt datorii. Asa este normal când pornești o activitate. Și dacă deschidem împreună un chioșc de ziare, o tarabă în piață, tot așa se fac lucrurile. Cu atât mai mult în cazul unui club de fotbal.

Din păcate, nu am primit nimic, și nici asigurări că mi se pot prezenta documente. Spun din păcate, pentru că timpul este foarte scurt. Soluția despre care vorbesc o parte dintre cei implicați în club, desființarea, nu este o dovada de seriozitate. După cum nu poți gândi că desființezi clubul, pentru că poți înființa oricând altul. Sunt oameni care au sentimente pentru această echipă, care au speranțe, nu poți să le închizi obloanele pur și simplu.

Eu aștept în continuare să primesc ceva concret, ca să putem începe o muncă împreună, să găsim soluții, să aducem parteneri lângă echipă, oameni și societăți care să pună umărul la redarea strălucirii Farului. Nu vine nimeni să sprijine o societate care nu are transparență”.

Loading...
loading...

1 comentariu

Pitu 22:46:26 / 08 Iulie 2018
Desființare

Cipriane nu ai ce sa faci cu asemenea specimene de oameni . Toți sunt pusi doar sa fure Nu sunt pregătiți pentru acest domeniu Ei sunt învățați să bea mănânce și să fure bani publici.vor doar funcții. salarii și atât Cu ceva timp in urma.radeau de alte cluburi de fotbal.ca se desființează.ai dau afara..etc etc Din păcate cei care râdeau atunci..sau desființat ei. PERFORMER...urmează SSC FARUL....iar ceilalți rezista Au vrut sa sape groapa altora dar au văzut proștii in ea...iar cei capabili sunt la suprafață Daca vrei sa faci ceva...dă-i afara pe toți. Muzaca.Siscu. Mihăilescu..etc etc..și pornește la drum cu echipa noua noua noua..și vei avea performanta Gunoaiele astea nu merita nici o cana cu apa Așa că puneți oameni de fotbal..care cunosc acest fenomen..care sunt capabili..și faci un lucru bun Zdrentele astea să dispară din peisaj Asociaza-te cu academia Farul .și faceți treabă bună impreuna

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2109 secunde