Comercianți, dați năvală! Primăria are spații pentru voi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Comercianți, dați năvală! Primăria are spații pentru voi!

Administrație 11 Mai 2018 / 18:06 810 accesări

Dacă ți-ai plănuit, vara asta, să faci bani din comerț, încă mai poți prelua un spațiu comercial din cele puse la dispoziție de către Primăria Constanța. În data de 25 mai are loc procedura de atribuire a mai multor amplasamente din stațiunea Mamaia, destinate activităților comerciale cu caracter temporar în zone publice. Licitația va avea loc între orele 9.00 și 14.00, iar spațiile puse la dispoziție au următoarele întrebuințări: comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, comercializare articole handmade și cadouri estivale cu articole promoționale, comercializare baloane, realizare tatuaje temporare, comercializare legume și fructe, producere și comercializare înghețată, închiriere echipament sportiv (karturi cu pedale).

Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 lei/tonetă. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 lei/tonetă. Prețul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 17 mai, între orele 11.00 și 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 23 mai, ora 16.00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488.192. În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior. Anunțul se va afișa pe site-ul instituției, pe pagina de facebook, în mass media locală, la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I, cât și la sediul instituției din bd. Tomis nr.51.12