Comitetul Executiv al FRF a decis cum va fi stabilită campioana!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal/ Liga 1, play-off, etapa a 10-a

Comitetul Executiv al FRF a decis cum va fi stabilită campioana!

Sport 03 August 2020 / 18:55 305 accesări

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat, luni, decizia Comitetului Executiv al FRF cu privire la modul de desemnare a câştigătoarei Ligii 1 la finalul sezonului 2019-2020.

Astfel în cazul în care meciul dintre Universitatea Craiova (locul 2, 44 de puncte) şi CFR Cluj (locul 1, 46 de puncte), din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, programat luni, 3 august, de la ora 20.30 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), se va încheia la egalitate, atunci vor urma prelungiri şi dacă va fi cazul, lovituri de departajare.

„Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunţarea reprezentantelor fiecărei ţări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv. Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova - CFR Cluj , programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câştigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament şi va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor”, informează site-ul www.frf.ro.12
Pagina a fost generata in 0.161 secunde