Concert „Te iubesc” cu Direcția 5

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Concert „Te iubesc” cu Direcția 5

Divertisment 07 Octombrie 2015 / 16:51 1710 accesări

Toamna se numără concertele la Clubul Phoenix. Printre aceste evenimente autumnale pe note muzicale, organizatorii propun și o întâlnire specială pentru romantici și pentru fanii îndrăgitei trupe pop-rock Direcția 5. Formația vine la Constanța cu o declarație de dragoste, un super-concert „Te iubesc”, care poartă numele noului album. Evenimentul este programat peste o săptămână, pe 16 octombrie, de la ora 21.30. Cu acest prilej, în clubul Phoenix se vor auzi piese noi, dar și hituri precum „Dacă ai ști”, „Ești stilul meu”, „Am nevoie de tine”, „Iartă-mă”, „O fată ca ea”, „Îți mulțumesc”. Referitor la noul album, liderul Direcției 5, Marian Ionescu, a spus: „Noi comentăm albumul ca fiind o reușită și da, de 10 ori, ne place mult ce am reușit să înregistrăm în intervalul 2014 - 2015. Este cum nu se poate mai bine și vă invităm să ascultați discul”.

Toamna se anunță a fi bogată în concerte pentru Direcția 5. Trupa pregătește un concert extraordinar - „Direcția 5 Simphony, Te iubesc” - care va avea loc, luna viitoare, pe 20 noiembrie la Sala Palatului, alături de Orchestra Simfonică București. În cadrul evenimentului, formația va lansa și următorul material discografic.

„Ne dăm întâlnire pe 20 noiembrie cu instrumentiștii din Orchestra Simfonică București, pentru a crea o atmosferă emoționantă pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi și pentru publicul nostru. Îi invităm pe oameni, pe 20 noiembrie, într-o lume nebănuit de frumoasă în care noi, Direcția 5, vă promitem că nu va fi pierdere de timp”, spune Marian Ionescu. „Cred că această întâlnire pe care o dăm cu sonoritatea unei orchestre simfonice era cumva previzibilă și publicul nostru o aștepta. Ne-a venit ideea de a colabora cu Orchestra Simfonică București într-o zi fericită în care ne-am gândit…„De ce nu?”. Să ducem rafinamentul până la capăt. Repertoriul pentru seara din 20 noiembrie este ales cu grijă, astfel încât să putem traversa momente importante de demult, din anul 1991 până în 2015”, a completat Marian Ionescu.

Citește și:

„Christmas Love Story” cu Direcția 5

Delia și 3 Sud Est, printre nominalizaţii galei premiilor muzicale Radio România

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1461 secunde