Constanța. Bandă suplimentară creată pentru decongestionarea traficului în intersecția de la Delfinariu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Bandă suplimentară creată pentru decongestionarea traficului în intersecția de la Delfinariu

Administrație 09 Octombrie 2021 / 10:13 606 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Intersecția de la Delfinariu, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, este cunoscută pentru blocajele de trafic generate de șoferi care încalcă regulile de circulație prin staționarea pe strada Soveja și împiedică accesul celor vin de pe bulevardul Mamaia.

Soluția implementată de Confort Urban vizează fluidizarea traficului rutier din această zonă, prin reconfigurarea carosabilului.

Mai exact, pe bulevardul Mamaia, zona carosabilă a fost extinsă, fiind amenajată o bandă suplimentară. Astfel, intrarea și ieșirea către linia de drive a restaurantului de tip fast food se modifică. Ieşirea prin zona cu barieră de pe bulevardul Mamaia se transformă în punct de intrare. Accesul în curtea fast food-ului se va realiza de pe bulevardul Mamaia și se va ieși prin același punct. Totodată, se va bloca accesul din strada Soveja.

Măsura a fost adoptată în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier și a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.

Lucrările sunt incluse în proiectul de resistematizare a traficului rutier din zona Delfinariu, în completarea măsurilor de reorganizare a circulației la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2505 secunde