Constanța s-a impus în Campionatele de oină ale IGPF și MAI

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța s-a impus în Campionatele de oină ale IGPF și MAI

Sport 11 August 2017 / 16:13 754 accesări
Jucătorii de la Frontiera Tomis au câștigat Campionatul IGPF și Trofeul „Spiru Haret” al MAI (sursa foto: Facebook Federatia Romana De Oină

Jucătorii de la Frontiera Tomis au câștigat Campionatul IGPF și Trofeul „Spiru Haret” al MAI (sursa foto: Facebook Federatia Romana De Oină

Stadionul din comuna Miroslava, județul Iași, a găzduit în această săptămână partidele din cadrul Campionatului de oină al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române (IGPF) și al Ministerului Afacerilor Interne (MAI). În ambele competiții, organizate de IGPF și Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, în parteneriat cu Școala de Pregătire a Personalului Poliției de Frontieră Iași, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Primăria Miroslava-Iași, Centrul Medical Județean al MAI Iași și Federația Română de Oină (FRO), învingătoare a fost formația care a reprezentat Constanța. Organizatorii au mulțumit pentru ajutor și celor doi arbitri, Mihai Georgescu și Ioan Denghel, ambii sportivi la Frontiera Tomis Constanță, dar fără drept de joc la aceste competiții, la care au putut evoluat practicanți ai sportului național care nu sunt legitimați în cadrul FRO.

Rezultate înregistrate - Campionatul de oină al IGPF - semifinale: Vaslui - Tulcea 5-1, Constanța - Brăila 9-2; finala mică: Tulcea - Brăila 7-2; finala mare: Constanța - Vaslui 8-5.

Trofeul „Spiru Haret”, acordat celei mai bune echipe a MAI - au participat: Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov, Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila, Poliția de Frontiera Vaslui și Poliția de Frontieră Constanța.

Rezultate: Brăila - Brașov 6-3, Constanța - Brașov 7-7, Brăila - Vaslui 3-11, Constanța - Brăila 9-8, Vaslui - Brașov 3-4, Constanța - Vaslui 8-8.

Clasament: 1. Poliția de Frontieră Constanța, 2. Jandarmi Brașov, 3. Poliția de Frontieră Vaslui, 4. Jandarmi Brăila.

Cupa Jandarmeriei: Brașov - Brăila 5-4.



12
Pagina a fost generata in 0.2265 secunde