Constănțeni, mergeți pe jos? Ați putea fi premiați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constănțeni, mergeți pe jos? Ați putea fi premiați
Administrație 24 Iunie 2019 / 14:39 2009 accesări 2 comentarii

În perioada 1-31 iulie, constănțenii sunt invitați să participe la concursul „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!“ Proiectul Portis Constanța, derulat prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța“, lansează concursul „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos! “, o competiție cu premii care are scopul de a încuraja mobilitatea pietonală în municipiul Constanța ca modalitate alternativă de deplasare în detrimentul utilizării autoturismului personal pe distanțe scurte. Competiția se adresează persoanelor cu vârste de peste 18 ani iar înscrierea se poate face foarte ușor - este nevoie doar de un telefon mobil inteligent și acces la internet, prin aplicația gratuită STRAVA https://www.strava.com/ , disponibilă deja în AppStore și Google Play. Concurenții care vor realiza cele mai multe deplasări pietonale de peste 500 de metri, dar și cei care vor cumula pe perioada desfășurării concursului cei mai mulți kilometri parcurși pietonal vor fi răsplătiți cu premii constând în vouchere la magazine cu profil sportiv. Va exista și un premiu special pentru cei care reușesc să adune cât mai multe like-uri în mediul online. Mai multe informații despre acest concurs se găsesc pe pagina de Facebook Portis Constanța.

Loading...

2 comentarii

PIETON 12:08:08 / 25 Iunie 2019
CAT CINISM!

Voi ati gasit trotuare in orasul asta ca sa veniti cu astfel de idei ?Pe unde sa "mergi pe jos ca sa fii sanatos"?Voi ati vazut cum se circula cu carucioarele pentru copii ? Voi ati vazut ca sunt masini parcate pe uunde vrei si pe unde nu vrei ? Cat cinism ...

CT 12:51:03 / 25 Iunie 2019
pt primarie...

locuitorii orasului, platitori de taxe si impozite care vad ca actualul primar fagadau, nu a facut absolut nimic pt noi, cerem ca in acest program sa inscrie TOTI ASISTATII SOCIALI ! pe ratc, sa nu mai circule gratuit decat elevii sub 18 ani ! banii orasului, folositii pt oras, defiintati CET Palas, bagati centrale pe gaz in toate punctele termice! nu mai aruncati banii orasului in pomeni pt votantii psd !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2662 secunde