Constănțenii ascultă „Time“ înaintea vienezilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Concert și lansare de album Moonlight Breakfast

Constănțenii ascultă „Time“ înaintea vienezilor

Divertisment 02 Mai 2016 / 16:45 964 accesări

Cunoscută mai mult peste hotare decât în România, trupa Moonlight Breakfast este, totuși, pe placul multor constănțeni, care nu ratează niciun concert al acesteia. Cu siguranță nu-l vor rata nici pe cel pe care Moonlight Breakfast îl va susține vineri, 6 mai, de la ora 23.30, în clubul Doors, mai ales că Bazooka (producător, tobe, clarinet, clape), Adiţă (clape, chitară, sampler) şi Christie (voce, sampler, keys) vor lansa la Constanța cel de-al doilea album din carieră, „Time”.

Lansarea internaţională este programată pe 21 mai, la Porgy and Bess din Viena, oraşul de rezidenţă al trupei.

„Albumul „Time“, care apare la patru ani de la lansarea albumului de debut („Shout” 2012), se va putea auzi pentru prima dată în Constanța la Club Doors, vineri, 6 mai. Cele 12 piese de pe albumul „Time“, scrise și produse de Christie şi Bazooka, combină cu aceeași grație influenţe de soul, electro, beat, nu-jazz, gipsy jazz sau swing”, spun gazdele.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se achiziționează în avans de la sediul clubului, marți și joi, între orele 12.00 și 16.00, și miercuri, în intervalul orar 17.00 - 21.00.

Cu un stil fresh și original, trupa Moonlight Breakfast s-a impus rapid în peisajul muzical autohton și internațional. Înființată în anul 2011, formația a cântat, în același an, în deschiderea concertului britanicilor de la Jamiroquai, care s-a ținut chiar la malul mării, pe plaja din Mamaia.

Citește și:

Moonlight Breakfast, în concert la Constanța

Moonlight Breakfast - pe plajă, la Mamaia

„Suntem fascinaţi de Constanţa”12