Cristiano Ronaldo va câștiga Balonul de Aur 2016

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cristiano Ronaldo va câștiga Balonul de Aur 2016
Sport 06 Decembrie 2016 / 15:00 582 accesări 0 comentarii
Cristiano Ronaldo nu are practic contracandidat la titlul de fotbalistul anului 2016

Cristiano Ronaldo nu are practic contracandidat la titlul de fotbalistul anului 2016

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid și al naționalei Portugaliei, va intra luni în posesia trofeului Balonul de Aur, pentru a patra oară în cariera sa. Potrivit cotidianului catalan „El Mundo Deportivo“, Cristiano Ronaldo și conducătorii clubului madrilen au fost informați deja în legătură cu faptul că jucătorul lusitan va ieși învingător în ancheta „France Football“. Revista franceză își va trimite joi reprezentanții la Madrid pentru a efectua tradiționalul interviu și fotografia cu câștigătorul trofeului, iar acestea vor fi publicate în ediția de marțea viitoare a revistei franceze.

În vârstă de 31 ani, Cristiano Ronaldo a câștigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid și titlul de campion european cu selecționata Portugaliei. Atacantul lusitan a mai intrat de trei ori în posesia Balonului de Aur, trofeu rezervat celui mai bun fotbalist al lumii, în 2008, 2013 și 2014. Anul trecut, trofeul i-a revenit argentinianului Lionel Messi, pentru a cincea oară în cariera sa.

Câștigătorul Balonului de Aur 2016 va fi anunțat în mod oficial de revista „France Football“ luni 12 decembrie, la ora 21.00, ora României.

Cristiano Ronaldo, alături de Griezmann și Messi, se află și pe lista scurtă a fotbaliștilor dintre care FIFA va desemna cel mai bun jucător al anului. Câștigătorul premiului acordat la prima ediție a The Best FIFA Football Awards va fi anunțat pe 9 ianuarie 2017, în cadrul unei gale ce se va desfășura la Zurich.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2057 secunde