CS Năvodari a câştigat pe terenul liderului, în DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de Seniori, etapa a 10-a

CS Năvodari a câştigat pe terenul liderului, în DNS la rugby

Sport 31 Martie 2018 / 15:07 700 accesări

CS Tomitanii (în alb) a condus cu 12-0, dar a pierdut derby-ul cu CS Năvodari

CS Tomitanii (în alb) a condus cu 12-0, dar a pierdut derby-ul cu CS Năvodari

Etapa a zecea a Diviziei Naționale de Seniori la rugby a programat la Constanţa, pe stadionul „Mihail Naca”, derby-ul dobrogean dintre CS Tomitanii Constanţa și CS Năvodari, echipele aflate pe primul, respectiv al treilea loc în clasament. A fost un meci în care gazdele au început mai bine şi au condus cu 12-0, după care oaspeţii au revenit spectaculos în joc, reuşind să intre la cabine cu un avantaj de patru puncte, 16-12. CS Năvodari s-a desprins decisiv la începutul reprizei secunde, 22-12, iar CS Tomitanii nu a mai putut decît să reducă din diferenţă până la final.

Rezultat final: CS Tomitanii Constanţa - CS Năvodari 17-22 (12-16).

Pentru CS Tomitanii au înscris Alexe, Ştefăroi şi Boboc, câte un eseu, şi Afloare, o transformare, iar pentru CS Năvodari au punctat Bejan, un eseu, şi Ignea, patru lovituri de pedeapsă, un dropgol şi o transformare.

Au evoluat - CS Tomitanii (antrenor Cristian Cojocaru): G. Popa, Ţală, Fl. Sasu - Macoveanu, Zaharia - Al. Alexe, Boboc, Don - Afloare, D. Burlacu - I. Coman, Sola (cpt.), Cucoș, Ștefăroi - Pădureanu; au mai jucat: Tutunea, Drelciuc, Mihalache, Bercu şi Părălește; CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase): Zapan, Bejan (cpt.), Chiriac - Petreanu, G. Burlacu - Agiacai, M. Croitoru, M. Niță - Agapie, Ignea - Ciubotariu, Gheară, Papaiane, Ştiopei - C. Nicolae; au mai jucat: Creţu, Barbu, Apetroae, Ogea şi Puișoru.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de fostul internațional Sorin Trancă, în prezent colonel la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

În urma acestei victorii, CS Năvodari a acumulat 33 de puncte şi s-a apropiat la trei puncte de CS Tomitanii, care a obţinut punctul bonus defensiv, având 36 de puncte.

Citeşte şi

CS Năvodari, victorie cu punct bonus ofensiv la Arad

Succes cu bonus ofensiv pentru Tomitanii Constanța12
Pagina a fost generata in 0.2012 secunde