CS Năvodari, învingătoare în DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CS Năvodari, învingătoare în DNS la rugby

Sport 06 Aprilie 2019 / 16:14 649 accesări
CS Năvodari a obţinut şi punctul bonus ofensiv (sursa foto: Facebook Club Sportiv Năvodari)

CS Năvodari a obţinut şi punctul bonus ofensiv (sursa foto: Facebook Club Sportiv Năvodari)

În Divizia Națională de Seniori, play-off, etapa a 2-a, CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) a câştigat sâmbătă, în deplasare, întâlnirea cu Rugby Club Gura Humorului, scor 61-3, la pauză 33-3. Punctele formaţiei din Năvodari au fost înscrise de de Andrei Ciubotariu - trei eseuri, Sebastian Agapie şi Marian Niță - câte două eseuri, Vasile Perju şi Nistor Ioniță - câte un eseu, Cristian Văcaru - şapte transformări şi Alexandru Trandafir - o transformare. CS Năvodari ocupă primul loc în clasament, cu 10 puncte.

În etapa viitoare, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 10.00, CS Năvodari va evolua pe teren propriu, pe stadionul „Flacăra”, cu Știința Petroșani.

CS TOMITANII A PIERDUT LA BUCUREŞTI

Tot sâmbătă, în Superliga CEC Bank, etapa a 9-a, CS Tomitanii Constanța (antrenori Cosmin Raţiu şi Cătălin Nicolae) a cedat, în deplasare, fără drept de apel, scor 0-52, la pauză 0-19, în partida cu ocupanta locului secund, CSA Steaua București. În etapa viitoare, CS Tomitanii, care a coborât pe ultima poziţie în clasament, după ce Dinamo Bucureşti a învins-o pe SCM Gloria Buzău, scor 13-12, va juca pe teren propriu, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 11.00, cu liderul, CSM Bucureşti.12
Pagina a fost generata in 0.1601 secunde