Cultură de canabis descoperită lângă Medgidia!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cultură de canabis descoperită lângă Medgidia!
Eveniment 20 Noiembrie 2015 / 14:03 2092 accesări 1 comentariu

Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța au efectuat vineri dimineață patru percheziții în Constanța și Medgidia, pentru reținerea unor indivizi suspectați că ar face parte dintr-o rețea de trafic de droguri. În timpul acțiunii, oamenii legii au făcut o descoperire extrem de interesantă în incinta unei ferme dezafectate de lângă orașul Medigidia. Aceștia au găsit o seră în care membrii rețelei amenajaseră o cultură de canabis. Potrivit unor surse, cei patru protagoniști ai dosarului cumpăraseră toate instalațiile necesare pentru a putea crește plantele și a obține o "recoltă" cât mai bogată.

Din locuințele suspecților au fost ridicate aproape 600 de grame de marijuana, 5.710 euro și 12.500 de lei, bani despre care există indicii că ar fi fost obținuți de pe urma vânzării stupefiantelor. Oamenii legii spun că indivizii își plasau marfa ilegală atât în Constanța, cât și în Medgidia, în unele cazuri prin intermediul unor complici. Cei patru au fost escortați la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanța, pentru audieri. Procurorii DIICOT coordonează investigația. La misiunea de vineri au mai participat lucrătorii Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și jandarmii , suportul fiind asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Prostu satului 19:04:28 / 21 Noiembrie 2015
De ce stergeti comentariile ? Nu era nimic neadevarat

Daca nu montati camere video pe toate strazile asa cum ne mintiti de ani buni, astfel de adevaruri se pot scrie si de 50 ori intr-o ora, ora de ora, zilnic. Noi nu mintim. Sunt multe de aflat, multi de schimbat.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1901 secunde