Cum potrivești o geantă în așa fel încât să completeze ținuta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum potrivești o geantă în așa fel încât să completeze ținuta

Lifestyle 13 Ianuarie 2023 / 09:48 812 accesări

Cândva, moda dicta că geanta, pantofii și cureaua trebuie să fie de aceeași culoare. Dacă acest trio era divergent, înseamnă că pur și simplu nu eram în fața trendului. Dar, lucrurile s-au schimbat. Iar acum vom vorbi despre acest accesoriu esențial în care purtăm totul. Urmează aceste sfaturi pentru a folosi genți și a nu intra în conflict cu ținuta ta, indiferent dacă porți o geantă shopper, clutch sau crossbody.

Genți și pantofi de aceeași culoare?

Uitați de geanta shopper de aceeași culoare cu pantofii. Nu mai este la modă, așa cum tocmai am menționat. Înainte era ca o cămașă de forță să trebuiască să combini, obligatoriu, aceste elemente, plus centura, accesoriile, rujul... Dar, în zilele noastre, este diferit.

Moda a făcut loc creativității, fraternității culorilor, autenticității oamenilor. Acest lucru a dus la un amestec rafinat de combinații și la abrogarea câtorva legi în ceea ce privește vestimentația.

Geanta, fie ea o geantă shopper sau un clutch, pantofii și cureaua ținutei tale nu mai trebuie să fie de aceeași culoare. Este un sfat de modă pe care ar trebui să începi să îl urmezi. Dacă vreți să păreți un expert în această privință, vă invităm să urmați aceste sugestii.

Mergeți la cumpărături pentru genți și pantofi fără să vă gândiți că acestea trebuie să fie de aceeași culoare. Dimpotrivă, alegeți-le pe cele care vă plac cel mai mult. Iar dacă intenționați să le folosiți pentru o anumită ocazie, asigurați-vă că sunt în aceeași paletă de culori sau că sunt în contrast. De exemplu, pantofi burgundy cu o geantă de mână mov sau galben cu pantofi negri sau albastru electric.

Ce genți nu ar trebui să vă lipsească

La fel cum există articole de îmbrăcăminte de bază pe care să le porți, în secțiunea de accesorii există și accesorii esențiale care te vor scoate din încurcătură. Printre tipurile de genți de bază pe care trebuie să le aveți se numără:

Plic

Acesta este accesoriul perfect pentru ieșirile de seară. Este o poșetă dreptunghiulară de dimensiuni mici sau medii, foarte asemănătoare cu un plic. Nu are curele, ci este făcut pentru a fi purtat în mână.

Culorile esențiale pentru acest tip de geantă sunt: negru, auriu și argintiu. Nu trebuie să mergi la o întâlnire de gală sau la o reuniune formală pentru a purta aceste ultime două culori. Gândește-te că se potrivesc cu aproape orice altă culoare și ținută, indiferent de moment.

Geantă de mesager din piele

Cunoscută sub denumirea engleză de Messenger bag. Dacă ești o iubitoare a modei boeme, o geantă din piele maro ți s-ar potrivi de minune pentru a-ți accentua personalitatea. În plus, arată grozav cu imprimeuri florale, haine albe și cu blugii de damă în nuanța potrivită. Luați o geantă de dimensiuni medii, de formă ovală, pentru a fi mai practică.

Geantă tip ghiozdan sau geantă bucket

Este un model de geantă foarte la modă în anii '80 ai secolului trecut. Forma sa este asemănătoare cu cea a unui sac legat de gura de gură cu o sfoară subțire, iar baza sa este fermă. Este în general de mărime medie, așa că se potrivește atât femeilor înalte, cât și celor scunde.

Culorile care se potrivesc cel mai bine acestui model sunt galbenul aprins, albastrul electric și fucsia. Cu toate acestea, tonurile neutre au întotdeauna câștig de cauză și nu trebuie ratate de cei mai puțin îndrăzneți: negru, maro și gri.

Gențile sau valizele medicului

Acestea sunt de diferite dimensiuni. În funcție de ocazie, alegeți mărimea și culoarea. Dar, dacă ești scundă, alege una care să fie proporțională cu tine, sunt ideale pentru a merge la birou. Dacă preferați unul mare, acesta va fi potrivit pentru o călătorie scurtă. Negrul și albul sunt culorile ideale pentru a păstra aspectul retro pe care îl inspiră acest accesoriu.

Geantă shopper sau tote

Un partener de călătorie ideal pentru a vă însoți în călătoriile dumneavoastră. Datorită mărimii și formei lor, sunt spațioase, astfel încât în ele puteți pune orice, de la uscătorul de păr, la laptop și haine de schimb "pentru orice eventualitate". Sunt perfecte pentru a le lua la universitate sau pentru profesioniștii care lucrează cu multe documente și trebuie să le poarte cu ei. Orice culoare se potrivește, există chiar și unele cu transparențe. Acestea au două mânere și un singur compartiment mare deschis.

Rucsac

Rucsacul, asociat de obicei cu perioada școlară, își face loc în look-ul feminin. Este o geantă cu două mânere care se așează pe bărbați și merge în mijlocul spatelui. În zilele noastre le veți găsi în piele, cu imprimeuri și în diferite dimensiuni.

Geantă neagră clasică de tip hobo sau geantă de tip satchel

Negrul este culoarea clasică prin excelență în toate. Așadar, pentru a evita neajunsurile în acele zile în care nu ai chef să-ți combini ținutele, cel mai bine este să ai o geantă neagră, într-un model clasic. Ia-ți una a cărei mărime să fie în concordanță cu a ta, care să nu aibă atât de multe detalii sau compartimente exterioare, de preferință cu mânere reglabile sau care să aibă atât mânere mici, cât și mari, detașabile. În acest fel îți vei putea completa look-ul fără să te gândești prea mult.12
Pagina a fost generata in 0.1694 secunde