Cum va fi vremea în weekend! Cer variabil, dar caldură!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum va fi vremea în weekend! Cer variabil, dar caldură!

Vremea 04 August 2018 / 13:03 715 accesări

Vremea va fi frumoasă și călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar înnorări temporare, averse și trecător descărcări electrice se vor semnala după-amiaza și seara, pe arii restrânse în zonele montane și doar cu totul izolat în restul teritoriului.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

04.08.2018 ORA 09.00 - 05.08.2018 ORA 09.00

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi frumoasă și călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar înnorări temporare, averse și trecător descărcări electrice se vor semnala după-amiaza și seara, pe arii restrânse în zonele montane și doar cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est și de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime, în general, între 12 și 22 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic, local în vest și nord-vest și izolat în sud și sud-est.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 18...20 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și posibil va depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.12