Cutremur devastator! Sute de morți și mii de răniţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Între Iran şi Irak Cutremur devastator! Sute de morți și mii de răniţi
Externe 13 Noiembrie 2017 / 11:09 2105 accesări 0 comentarii

Un cutremur cu magnitudinea 7,3 s-a produs la graniţa dintre Iran şi Irak, bilanţul aratând că cel puţin 328 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alţi peste 2.800 de oameni au fost răniţi. Echipele de salvare caută zeci de oameni sub dărâmături. Oficialii se aşteaptă ca bilanţul victimelor să crească în Iran, când echipele de salvare vor ajunge la toţi cei prinşi sub dărâmături. Seismul a fost resimţit în mai multe zone din Iran, dar provincia cea mai afectată este Kermanshah, care a anunţat trei zile de doliu. Oficialii au mai anunţat că cel puţin patru oameni au murit în Irak, iar alte peste 50 de persoane au fost rănite.

Cutremurul, cu magnitudinea 7,3, a avut epicentrul la 32 de kilometri de oraşul irakian Halabja, la o adâncime de 33.9 kilometri. Seismul a produs panică pe străzile capitalei irakiene Bagdad, oamenii ieşind pe străzi. La moscheile din Bagdad şi din alte localităţi irakiene s-au spus rugăciuni la difuzoare.

Cutremurul a fost resimţit şi în Turcia.

Citește și:

Cutremur în Irak! 7,3 pe Scara Richter!

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.251 secunde