Directorul general SC Confort Urban SRL, în control judiciar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Directorul general SC Confort Urban SRL, în control judiciar
Justiție 19 Ianuarie 2017 / 13:50 4359 accesări 12 comentarii

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Viorel Farcaș, director al SC Confort Urban SRL

Viorel Farcaș, director al SC Confort Urban SRL

Directorul SC Confort Urban SRL (societatea comercială care se ocupă de administrarea tramei stradale din Constanța), Viorel Farcaș, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, începând din 16 ianuarie. El este acuzat de două fapte de abuz în serviciu, luare de mită, spălarea banilor, instigare la delapidare în forma traficării bunului și conflict de interese.

DE UNDE I SE TRAG ACUZAȚIILE

„Din mai 2014 până în prezent, inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel, în calitate de director general al S.C. Confort Urban S.R.L. și o altă persoană, cu viză de control financiar preventiv, cu rea credință, au participat la atribuirea a două contracte, către două societăți comerciale și ulterior la efectuarea unor plăți nelegale în cadrul celor două contracte ce au avut ca obiect servicii de transport rutier și închiriere utilaje în valoare de 22.764.600 lei, respectiv furnizarea de piatră spartă în valoare de 3.075.000 lei. Aceste contracte au fost încheiate cu încălcarea dispozițiilor legale care impuneau, printre altele, organizarea unor proceduri de licitație publică. Prin aceste acțiuni, inculpatul a prejudiciat bugetul SC Confort Urban SRL cu suma totală de 17.994.680 lei, reprezentând contravaloarea plăților ilegale efectuate în favoarea societăților executante. În același context, inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel i-a cerut administratorului uneia dintre cele două societăți să achiziționeze un autovehicul marca Porsche Macan S (în valoare de 95.000 euro) pe care să i-l pună la dispoziție cu titlu de folos necuvenit, în legătură cu exercitarea atribuțiilor sale de serviciu, respectiv atribuirea și plata serviciilor respective. Autoturismul a fost folosit gratuit, exclusiv și permanent de inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel și soția sa, din data de 19 noiembrie 2014 până la data de 17 martie 2016, când administratorul de drept al firmei l-a vândut fictiv soției inculpatului”, se arată în comunicatul Direcției Naționale Anticorupție.

NU MAI ARE VOIE SĂ SE APORPIE DE SC CONFORT URBAN SRL În perioada în care se află în control judiciar, Farcaș este obligat să se prezinte la organul de urmărire, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței, să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat, să nu desfășoare nicio activitate în cadrul SC Confort Urban SRL Constanța sau într-un alt organism care presupune posibilitatea de control direct sau indirect a acestei societăți (Consiliu de administrație, aparat administrativ al Primăriei sau al Consiliului Local Constanța), să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar și să nu se deplaseze în sediul SC Confort Urban SRL Constanța.

Loading...

12 comentarii

Dna 14:24:25 / 19 Ianuarie 2017
Bravo

Ti-a venit rândul Jimmy la cat ai furat de la societatea asta si ai dus bani la fotbal si la echipa performer Să putrezesti în închisoare si tu si omul tau de casa sluga de Ionut Florea care are 7 firme pe numele lui dar ele sunt ale tale Furat bani de la societatea si aduceai fotbalisti de sala Internaționali le dădeai 5000euro..de unde Jimmy peime 200 rom dupa fiecare meci.mese.etc La puscărie cu tine infractorul si tu si Ionut Florea zis boala Sau poti sa te spanzuri ca ursoi ca il tineia dupa tine iau angajat nevestele la tine Hoțul infractorul gata cu tine la puscarie

Dna 14:56:04 / 19 Ianuarie 2017
In sfarsit

Nu doar il judecați pe acest infractor.dar confiscati si din avere porsche macar bani proprietati ca toate au fost făcute ilegal prin furt de la societate. Merită hoțul asta sa stea 10 ani la puscărie confiscarea bunurilor si nici o data sa mai ocupe funcții de conducere ca va fura continuu Fura din bani publici si ducea la scoala lui de fotbal performer Aducea din strainatate si tara fotbalisti ptr trofeul telegraf si le dădeai cate 5000 euro plus cazare masa avion. Luati-l si pe Ionut Florea zis viața ca el stie tot el ai aducea de la aeroport el are firme pe numele lui dar sunt ale lui farcas.amandoi hoti notorii la puscărie cu voi Fura bani publici si ai ducea la sssc farul plătea jucători cu 1000euro pe luna salarii si prime de joc doar să se afirme infractorul asta de viorel farcas De unde tot dădea el banii astia domnilor procurori nu cumva din banii publici de la confort urban Mihăilescu si altii ti-au facut cheia asta Jimmy sa stii si tu sa scape de tine de la farul si de oriunde Ai furat fără limite d-Le farcas cu clica ta de hoti boata georges noada raj Stanca La puscărie cu hotii din tara asta care fura banii cetatenilor ptr interese proprii

Bravo 16:18:01 / 19 Ianuarie 2017
Cunoscatori

Hoțul de farcas a furat cat a putut de la aceasta societate.este un infractor notoriu fata scrupule Are firme pe numele lui ionuț florea zis boata Confiscatii tot masina casa Pensiune tot cat a furat din bani publici Un nenorocit de om acest farcas..la puscărie cu el si cu boata

ELF 18:07:28 / 19 Ianuarie 2017
Urmeaza

Dupa Farcas Viorel, poate urmeaza si Stan Gabriel, fost viceprimar, ca prea a cheltuit el cu echipa de la Municipal Constanta, in acelasi mod aratat anterior si batator la ochi.

Kleo 19:20:15 / 19 Ianuarie 2017
Otrava

Primele 4 comentarii sunt de la acelasi soarece

mihailescu 20:53:18 / 19 Ianuarie 2017
bravo

Ce fata de infractor si hot are acest individ farcas viorel.Ce facem acum Jimmy cu farul ca ne parasesti si ramanem fara bani fara director tehnic,fara prime salarii.Ce ne facem jimmy ca ne-ai incurcat si acum ne lasi fara bani. O sa reusesc in sfarsit si eu ca prin plecarea ta de la echipa sa conduc si eu echipa asta ca asta imi doream de mult sa scapam de un hot ca tine.de un infractor.

pt Viorel 20:57:44 / 19 Ianuarie 2017
faleza nord

Nu-i baga in seama pe toti obositi care ieri iti cereau bani si acum arunca cu noroi...asta e...tu stii cel mai bine ce sa faci mai departe...pt restul cersetorilor,da-le abandon....farisei....daca te vad undeva sânt alături de tine iar pe urma te injura ca cei de mai sus....mergi înainte!

Vali 22:58:42 / 19 Ianuarie 2017
Pentru mihailescu

Sa ne uitam și în ograda noastră "MISTER MIHĂILESCU "

plm 23:40:57 / 19 Ianuarie 2017
Draga Jimmy

Nu te lasa invins. Toti infractorii si smenarii din constanta sunt alaturi de tine!

hagi 05:26:28 / 20 Ianuarie 2017
eee

daca te bagai cu mine la viitoru erai liber, mai invarteam in bilet ceva, dar ai ales performer, ce sa iti fac? daca fotbal, talent demonstram acum!

Popescu 09:55:24 / 20 Ianuarie 2017
Gimi- invincibilul

Cum va permiteti sa va legati de numele unui om integru cum este Hagi? Credeti ca s-ar fi incurcat cu un penal? Acest Gimmi credea ca este de neatins. Greseala asa se intampla cand te inconjori de oameni pupincuristi ultimul fiind Noada care pe unde a fost a facut prapad.

Bobo 21:28:50 / 22 Ianuarie 2017
Pt viorel

Vorel , capul sus . Asti care iti ureaaza toate lucrurile rele aunt niste obsedati . Toti care au avut nevoie de ajutorul tau le-ai intins o mana de ajutor si nu ai avut nevoie de multumire . Ai un suflet pe care altii nici in 10 vieti nu il vor avea . Dar tu sti foarte bine ca oamenii au doua fete . Te rog sa nu te lasi si sa ai grija de familia ta . Cat despre MIhailescu sa nu uite ca a fost unul care a stat cu mana intinaa in fata ta ai acum te face in toate felurile . Sa-i fie rusine . Eu alaturi de tine si de familia ta . Cu mare respect fata de un prieten bun , bobo !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2084 secunde