Edis Memiș, copilul de aur al Constanței!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Edis Memiș, copilul de aur al Constanței!
Educație 23 Decembrie 2019 / 17:54 2930 accesări 0 comentarii

EDIS MEMIȘ, elevul de aur al Liceului Teoretic Internațional de Informatică din Constanța, pe parcursul anilor de liceu a obținut performanţe de excepţie şi a adus în ţară numeroase medalii de aur de la Olimpiadele Interne și Internaţionale de Matematică. La prestigioasele concursuri, competiții și olimpiade la care a pariticipat el a reprezentat Constanța, fiind un constănțean care are un palmares bogat, impresionant și greu de egalat cu numeroase premii, medalii și trofee naționale și internaționale.

Rezultatele extraordinare obţinute îi asigură clasarea în primii 15 elevi-matematicieni din lume și împlinirea visului, acela de a fi admis și acceptat la Harvard, cea mai prestigioasă universitate din lume! În urma rezultatelor sale academice extraordinare, comitetul de admitere al Harvard University, i-au transmis scrisoarea de acceptare însoțită de mesajul “Avem convingerea că locul tău este la HBS!” Astfel, Edis este singurul elev din Constanța, până în prezent, admis laHarvard University din S.U.A. pentru a studia în continuare tainele matematicii.

În 2018, la Olimpiada Internațională de Matematică, rezultatul cel mai bun obținut de Edis, a asigurat calificarea lotului României pe primul loc, însemnând o premieră pentru Constanța, după 17 ani, ultima fiind înregistrată în anul 2001.

Recent, la prestigiosul concursul "IMAR" - centru de excelență al Academiei Române -din cadrul concursului "Laurențiu Panaitopol", organizat de către Institutul de Matematică "Simion Stoilow" al Academiei Române, Edis s-a clasat pe prima poziție!

Este singurul elev din Constanța care a obținut cel mai mare punctaj la Olimpiada Internațională de Matematică din ultimii 14 ani pentru România și face parte din elitele oamenilor de știință, fiind în top 15 mondial!

Constănțeanul EDIS MEMIȘ, elev al Liceului Teoretic Internațional de Informatică, prin rezultatele sale spectaculoase și greu de egalat, a adus Constanței un spectaculos renume și prestigiu, reușind să încadreze orașul nostru printre alte centre universitare de prestigiu.

Astfel, Edis încoronează o bogată paletă de calități și contribuie constant în afirmarea rezultatelor noastre academice.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1348 secunde