Ema Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), urmăriți penal pentru deţinere de droguri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ema Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), urmăriți penal pentru deţinere de droguri
Eveniment 11 Octombrie 2018 / 14:19 3281 accesări 2 comentarii

Procurorii DIICOT anunţă că au început urmărirea penală faţă de jurnaliştii de televiziune Emanuela Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), pentru deţinere de droguri de risc, fiind depistaţi, în luna august, cu canabis asupra lor, la festivalul de muzică alternativă Summer Well de la Buftea.

„Prin ordonanţa din data de 02.10.2018, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu”, au precizat reprezentanţii DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinşi cu cannabis asupra lor în vară, în timpul unui festival de muzică. La momentul în care s-a făcut publică această informaţie, Claudiu Popa a negat senin acuzaţiile care i-au fost aduse lui şi fostei iubite.

„Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr şi nu vând, nu consum substanţe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aş accepta nicio clipă ca instituţia la care lucrez să fie târâtă în mizerie şi nici familia mea”, spunea la vremea respectivă jurnalistul.

Potrivit cotidianului Libertatea, cei doi au fostau fost prinşi cu două ţigări cu cannabispe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveană Buftea, a doua zidupă protestul Diasporei din Piaţa Victoriei. „În jurul orei 17, forţele de ordine l-au legitimat pe Claudiu Popa în momentul în care acesta a fost surprins cu ţigări care conţineau resturi vegetale, confecţionate artizanal, cu miros înţepător. Lângă el se afla şi Emma Zeicescu. După ce au scris procesul-verbal cu privire la cele constatate, oamenii legii au măsurat şi sigilat ţigările cu cannabis. Dosarul a ajuns la Serviciul pentru Combaterea Crimei Organizate (SCCO) Ilfov, iar, ulterior, pe masa unui procuror DIICOT”, scrie Libertatea. DIICOT anunţa, pe 14 septembrie, că la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal in rem, după ce cei doi au fost prinşi la un festival de muzică cu droguri asupra lor.

Emma Zeicescu a lucrat la posturile Digi 24 şi Realitatea TV. Jurnalista a încheiat contractul cu postul Realitatea TV în 2016, după zece ani. În prezent este prezentatoare la TVR. Emma Zeicescu anunţa pe pagina ei de Facebook, pe 8 octombrie, că intră în concediu medical pentru o săptămână. „Când corpul îţi spune în mod abrupt că trebuie să iei o PAUZĂ şi să te ODIHNEŞTI, e semn că trebuie să înveţi să pui mai mult preţ pe SĂNĂTATE! Ne vedem peste o săptămână la tv! #ConcediuMedical”, a scris jurnalista. În România, deţinerea şi consumul de cannabis sunt interzise. Potrivit articolului 4 din Legea 143/2000, cei doi riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Emma Zeicescu (38 de ani)și Claudiu Popa (32 de ani) au un copil împreună, în vârstă de 4 ani, fără a fi fost căsătoriți, și ambii sunt cunoscuți ca militanți pro LGBT și anti familie.

Loading...

2 comentarii

Gigi 20:28:12 / 11 Octombrie 2018
Si ?

Care este problema ? Oamenii au fost curiosi , au vrut sa incerce ceva nou . Nu au furat tara , nu au mintit populimea , isi cresc civilizat copilul , muncesc cinstit , deci sunt folositori . Pe langa asta , sunt buni jurnlisti - printre cei mai buni chiar - sunt frumosi , sunt simpatici ...

SANDU 06:46:44 / 12 Octombrie 2018
PENTRU GIGI

AI DREPTATE GIGELE, IN PLUS CLAUDIU POPA E NECASATORIT, POATE VREI SA TE CEARA DE NEVASTA SI ATUNCI E FIRESC SA FII SOLIDAR CU EL. CASA DE PIATRA!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2008 secunde