Eşti mamă eroină, faci mulţi copii, ieşi la pensie mai repede! Suntem tâmpiţi?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
E de ORC - Pesedismul rural are normă la hectar! Eşti mamă eroină, faci mulţi copii, ieşi la pensie mai repede! Suntem tâmpiţi?
23 August 2017 / 17:25 7266 accesări 14 comentarii
Acest copil are nevoie de sprijin real, nu de încă doi, trei, patru fraţi care să-l ajute să tragă căruţa!

Acest copil are nevoie de sprijin real, nu de încă doi, trei, patru fraţi care să-l ajute să tragă căruţa!

Discriminare totală, comunistă, de cea mai joasă speţă, jignitoare la adresa oamenilor care muncesc în această ţară şi care se tem că nu vor avea cum să-şi primească pensiile. O muiere de la Craiova, ajunsă în fruntea Ministerului Muncii, vrea să-şi aranjeze capitalul electoral şi pe zona femeilor reproducătoare de meserie. Cu alte cuvinte, cu cât trânteşti mai mulţi plozi, cu atât ieşi la pensie mai repede, presupunând, desigur, că munceşti. Nici pe vremea lui Ceauşescu, măsurile cu implicaţii sociale nu erau, parcă, atât de evident de stupide. Câte persoane din cercul dvs de cunoştinţe au de la trei copii în sus, căci aşa spune noua lege pe care o vom prezenta imediat?

Categoria socială la care se referă pesedista cu pricina câştigă maximum salariul mediu pe economie, deci contribuţii slăbuţe pe pensie, şi nici măcar nu este lăsată să-şi împlinească anii de muncă, adică să contribuie până la capăt, aşa cum face tot restul de sclavi ai sistemului.

Înţelegem cu social democraţia, însă ăsta este comunismo-socialism curat, care l-ar face până şi pe Ceauşescu să roşească, în special din cauza decalajului temporal: suntem în 2017!!!

Ministreasa cu pricina este Lia Olguţa Vasilescu care a declarat, marţi, la Antena 3, că noua lege a pensiilor va prevedea că femeile cu trei sau mai mulţi copii se vor putea pensiona cu şase ani mai repede, explicând că această măsură a făcut unele persoane să o abordeze şi să-i spună că se gândesc să mai nască pentru a putea beneficia de această prevedere. "Un principiu pe care îl avem în programul de guvernare este acela că femeile care au mai mult de trei copii trebuie să aibă vârsta redusă de pensionare cu şase ani. Vă spun că am întâlnit foarte multe persoane în această perioadă care mă întrebau, OK, de când se aplică? Adică, se aplică pentru mamele care au deja trei copii sau pe viitor, dar sunteţi siguri că nu va veni cineva care să modifice legislaţia, pentru că eu am doi copii şi mă gândesc să mai fac un copil tocmai ca să beneficiez de această prevedere", a spus ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

O sfătuim pe „savanta de renume mondial” să dea o raită prin sate şi să vadă acolo în ce condiţii cresc cei „trei sau mai mulţi copii”, cum nu au acces la condiţiile minime de igienă sau la educaţie, cum nu pot deveni angajaţi care să plătească la rândul lor la buget contribuţiile sociale. Lăsaţi-ne cu poveştile despre copiii de la sat, geniali, care învaţă la lumina lumânării stinse! Or fi şi d’ăştia, dar cei mai mulţi mor de foame din cauza faptului că pe autorităţi le doare în cur de acolo de la Bucureşti, din birourile mobilate luxos! Ne-am săturat de măsuri cu iz social luate de idioţi care cred că pesedismul funcţionează numai în mediul urban. Pentru toţi ceilalţi, există perioada alegerilor electorale, nu-i aşa?

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.2688 secunde