Eşti mamă eroină, faci mulţi copii, ieşi la pensie mai repede! Suntem tâmpiţi?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
E de ORC - Pesedismul rural are normă la hectar! Eşti mamă eroină, faci mulţi copii, ieşi la pensie mai repede! Suntem tâmpiţi?
23 August 2017 / 17:25 6966 accesări 14 comentarii
Acest copil are nevoie de sprijin real, nu de încă doi, trei, patru fraţi care să-l ajute să tragă căruţa!

Acest copil are nevoie de sprijin real, nu de încă doi, trei, patru fraţi care să-l ajute să tragă căruţa!

Discriminare totală, comunistă, de cea mai joasă speţă, jignitoare la adresa oamenilor care muncesc în această ţară şi care se tem că nu vor avea cum să-şi primească pensiile. O muiere de la Craiova, ajunsă în fruntea Ministerului Muncii, vrea să-şi aranjeze capitalul electoral şi pe zona femeilor reproducătoare de meserie. Cu alte cuvinte, cu cât trânteşti mai mulţi plozi, cu atât ieşi la pensie mai repede, presupunând, desigur, că munceşti. Nici pe vremea lui Ceauşescu, măsurile cu implicaţii sociale nu erau, parcă, atât de evident de stupide. Câte persoane din cercul dvs de cunoştinţe au de la trei copii în sus, căci aşa spune noua lege pe care o vom prezenta imediat?

Categoria socială la care se referă pesedista cu pricina câştigă maximum salariul mediu pe economie, deci contribuţii slăbuţe pe pensie, şi nici măcar nu este lăsată să-şi împlinească anii de muncă, adică să contribuie până la capăt, aşa cum face tot restul de sclavi ai sistemului.

Înţelegem cu social democraţia, însă ăsta este comunismo-socialism curat, care l-ar face până şi pe Ceauşescu să roşească, în special din cauza decalajului temporal: suntem în 2017!!!

Ministreasa cu pricina este Lia Olguţa Vasilescu care a declarat, marţi, la Antena 3, că noua lege a pensiilor va prevedea că femeile cu trei sau mai mulţi copii se vor putea pensiona cu şase ani mai repede, explicând că această măsură a făcut unele persoane să o abordeze şi să-i spună că se gândesc să mai nască pentru a putea beneficia de această prevedere. "Un principiu pe care îl avem în programul de guvernare este acela că femeile care au mai mult de trei copii trebuie să aibă vârsta redusă de pensionare cu şase ani. Vă spun că am întâlnit foarte multe persoane în această perioadă care mă întrebau, OK, de când se aplică? Adică, se aplică pentru mamele care au deja trei copii sau pe viitor, dar sunteţi siguri că nu va veni cineva care să modifice legislaţia, pentru că eu am doi copii şi mă gândesc să mai fac un copil tocmai ca să beneficiez de această prevedere", a spus ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

O sfătuim pe „savanta de renume mondial” să dea o raită prin sate şi să vadă acolo în ce condiţii cresc cei „trei sau mai mulţi copii”, cum nu au acces la condiţiile minime de igienă sau la educaţie, cum nu pot deveni angajaţi care să plătească la rândul lor la buget contribuţiile sociale. Lăsaţi-ne cu poveştile despre copiii de la sat, geniali, care învaţă la lumina lumânării stinse! Or fi şi d’ăştia, dar cei mai mulţi mor de foame din cauza faptului că pe autorităţi le doare în cur de acolo de la Bucureşti, din birourile mobilate luxos! Ne-am săturat de măsuri cu iz social luate de idioţi care cred că pesedismul funcţionează numai în mediul urban. Pentru toţi ceilalţi, există perioada alegerilor electorale, nu-i aşa?

Taguri articol
Loading...

14 comentarii

ronaldo 21:04:56 / 23 August 2017
s-a trezit din somn

Cat de retardat esti ba , asta cu asemenea articol. Cine ti-a pus pa creionul in mana.

Numarul 4 08:20:51 / 24 August 2017
@autor

@ceilalti comentatori, ce a scris el ai ce ati inteles voi.... Subscriu, degeaba sunt stimulate mamele sa faca multi copii (pt avantaje la pensionare) daca statul efectiv nu poate asigura conditiile necesare unui trai decent copiilor actuali. Punem carul inaintea boilor.

Numarul 4 08:22:18 / 24 August 2017
Pentru Numarul 4

Ce a scris el si* ce + sa faca multi copiii*.

Anda 08:49:40 / 24 August 2017
legea se schimba

Faceti 3 sau mai multi copii si cand va trebui sa iesiti la pensie legea nu mai este in vigoare. Copii se fac din dragoste .. nu din interes

Ion 09:28:49 / 24 August 2017
Copii

Legea e ok o susţin ,pentru cel ce a scris articolul nu pot să nu observ ,frăţică ești din gașca lui pomohaci ,fă-te cântăreţ

unul 09:37:51 / 24 August 2017
observatii

D-le Alexandru, sa-ti fie rusine pentru generalizare! Este necesara stimularea natalitatii la familiile care pot sa asigure traiul decent propriilor copii? Cred ca esti de acord ca da. Esti de acord ca femeile care muncesc cu norma intreaga si care au copii lucreaza de fapt norma-dubla (minim)? Pe langa activitatea la locul de munca mai adauga si cea desfasurata acasa pentru a asigura cresterea, sanatatea si educatia copiilor, noptile nedormite si vezi ce iese. Care crezi ca este uzura fizica si morala in cazul acestor femei fata de cele emancipate care se cotaie pe unde apuca, pentru ca ele sunt puternice, realizate etc ... , asa le dicteaza modernismul (feminizdele), ori fata de cele care din cauza lipsei de educatie toarna hectarul de copii (crescuti in saracie si mizerie), ca sa traiasca de pe urma lor (alocatie, munca etc)? Eu cred ca femeile cu adevarat responsabile trebuie stimulate sa procreeze, pentru ca acestea vor creste la randul lor copii cu aceleasi valori morale, si rasplatite pentru acest lucru. Acei copii vor fi cetateni ai tarii, iar o tara nu poate exista fara acestia.

Răspunde | Raportează | | |+12
Cititor 10:20:06 / 24 August 2017
Tu ești tâmpit

Daca cei plecați din țară nu se mai întorc, cine o sa mai muncească în locul lor? Autorii de articole tâmpite? E criza de forță de muncă peste tot. Țările civilizate au "rezolvat-o" cu imigranții primind la pachet și ceva teroriști.

Max 11:05:35 / 24 August 2017
mda

Mda, de la ce-a scris omul si la ce ati inteles voi e cale lunga... Sau suntei prea tineri, caci vremea lui Ceasca a apus de ceva generatii. Legea aceasta este buna pentru femeile responsabile, cu un venit stabil, care au grija de copiii lor si care au posibilitatea sa creasca si sa le ofere tot ce au nevoie. Din pacate, femeile din aceasta categorie NU fac cate patru copii. Din pacate, cele mai multe exemple de copii multi le avem din mediile instabile, unde se fac copii pentru a se primi alocatia si pentru a avea pe cine sa trimita la munca. Cate din asa-zisele cazuri sociale s-au dovedit a fi doar exemple de nesimtire crasa? Legea trebui gandita mai bine pentru a avea efecte reale. Daca e facuta doar pentru ca doamna Vasilescu sa fie numita din nou, e nasol.

Andreea 12:32:35 / 24 August 2017
Pentru Marius

Poate isi doreste copii, dar nu 3 sau mai multi, legea este intradevar cam aberanta, nu e vorba doar de sate, dar ganditi-va la cati copilasi fac rromii, ca femeile la ei au copilul pe post de acesoriu, daca nu il are in burta il are in brate si daca nu e in brate e de mana si variantele mai sunt si combinate. Tot pe ei ii ajuta legea....

... 15:04:20 / 27 August 2017
...

Sclavii jidanului infractor strtinsky sterg comentariile care spun adevarul.

hahahahahahaaaa 16:18:22 / 02 Septembrie 2017
voi comparati perioada din timpul lui Ceausescu?

apoi bai fratzilor,jaful si totala lipsa de preocupare au demarat DUPA 1989. am crescut pana la 15 ani in timpul comunismului,deci nu mai mancati cacat.era mult mai bine.

sarsaila 17:49:20 / 09 Septembrie 2017
sa vina Putin

NU MAI PUTIN FACE ORDINE IN ROMANIA,,,,,,

Alina 22:12:31 / 27 Octombrie 2017
Pentru toți

Oameni buni,stiu ca sint multe care fac copii pt alocație, sau ii fac deoarece nus capabile sa se protejeze, si nu muncesc nicăieri.Daaar sint si invers .Eu am 9 copii, si iam făcut ca iam dorit,am un servici stabil unde muncesc 8 ore/zi,iar acasă inca vreo 8-9 ore,si nu cred ca e bine sa judecăți pe nimeni cind si de ce a făcut copii. Fiecare cum își așterne așa doarme

Cucu Ramona 20:42:29 / 07 Ianuarie 2018
Lia Olguța Vasilescu

Trebuie sa se de-a la toate femeile care au de la 3 copii in sus nu contează vârstă eu așa gândesc

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2111 secunde