Exclusiv! Aeroportul Mihail Kogălniceanu, locul II în lume la servicii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv! Aeroportul Mihail Kogălniceanu, locul II în lume la servicii
Social 10 Mai 2018 / 11:16 5667 accesări 3 comentarii

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a fost desemnat cel de-al doilea cel mai bun aeroport din lume la categoria servicii pe 2017, în programul ”Excellence Gorund to Sky ”.

Clasamentul este întocmit de Turkish Airlines și cuprinde toate aeroporturile din cele 118 țări în care operează compania aeriană.

La ceremonie au fost prezenți reprezentanți ai Consulatului Turciei la Constanța, ai Consiliului Județean Constanța, Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și ai asociațiilor de profil.

Loading...
loading...

3 comentarii

garcia calavera 12:00:46 / 10 Mai 2018
ce gluma buna

Alo jurnalistu lu peste , locul 2 in lume??? Ba tu citesti ce scrii , ai fost macar vreodata in aeroportul ala sa vezi ce servicii josnice au. Penibil rau a ajuns redactia asta daca publicati asa ceva

Banu sa iasa, altceva nu conteaza 12:37:45 / 10 Mai 2018
Degradarea nivelului de trai

Astia sunt angajatii pe care ii prefera patronii din aproape toate domeniile: prosti dar sa accepte salariul minim pe economie. Daca accepta salariu minim e f bun sa fie si ziarist, si orice altceva.

ochii din umbra 15:25:41 / 10 Mai 2018
marele aeroport

In acel aeroport sunt angajati in familie. Nu este normal ca acei angajati mai vechi, veniti si ei tot cu pile, sa-si angajeze sotiile, copiii, nepotii. Sunt locul 2 in lume la nepotisme? Cred ca da! Verificati, daca nu credeti! Noi, tinerii, de ce nu avem acces la posturile lor?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde