FC Farul Constanţa încheie cantonamentul de la Bucureşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

FC Farul Constanţa încheie cantonamentul de la Bucureşti

Sport 28 Ianuarie 2021 / 09:14 943 accesări
Foto: arhiva, Farul Constanța

Foto: arhiva, Farul Constanța

FC Farul Constanţa încheie joi stagiul de pregătire de zece zile de la București cu o ultimă partidă de verificare, întâlnind de la ora 12.30, echipa FC Voluntari 2.

FC Farul Constanţa amai disputat în perioadă petrecută în capitală trei meciuri amicale, toate încheiate cu victorii clare, 5-0 cu FC Voluntari 2, 3-0 cu Unirea Slobozia și 6-0 cu Dinamo 2 București.

“A fost o partidă bună pentru noi. Ei sunt la început de pregătire și le mulțumesc că au venit să joace. Este un joc de pregătire și sunt mulțumit că jucătorii mei au avut atitudine, indiferent de scorul de pe tabelă. Deocamdată, suntem bine, nu au fost mari probleme de sănătate. Au fost două-trei situații din cauza terenului de antrenament și a condițiilor pe care toate echipele le au în această perioadă de iarnă. Sunt mulțumit de cum au răspuns în această perioadă și sper ca la partida de cupă să fim pregătiți să mergem mai departe”, a declarat Ianis Zicu la finalul ultimului joc.

După partidă de mâine, FC Farul Constanţa va reveni la Constanța, unde va continua pregătirea până la primul meci oficial al sezonului, programat pe 10 februarie, în optimile Cupei României, cu Chindia Târgoviște.

Până atunci, constănțenii vor susține o ultimă verificare, cu FC Viitorul 2, pe 3 februarie.12
Pagina a fost generata in 0.2521 secunde