Fernando Torres, prezentat la Atletico în faţa a 45.000 de fani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Revenit la Madrid

Fernando Torres, prezentat la Atletico în faţa a 45.000 de fani

Sport 05 Ianuarie 2015 / 00:00 569 accesări

Atacantul Fernando Torres, care a revenit în această iarnă la Atletico Madrid, a fost prezentat, ieri, pe stadionul „Vicente Calderon”, în faţa a aproximativ 45.000 de fani, informează cotidianul „Marca”. Jurnalul notează că fanii şi-au dorit atât de mult să fie prezenţi încât la stadion erau cozi cu două ore înainte de prezentarea lui Fernando Torres.

Clubul Atletico Madrid a anunţat, la 29 decembrie, că atacantul Fernando Torres revine la echipa spaniolă sub formă de împrumut de la AC Milan, înţelegerea fiind valabilă din data de 5 ianuarie, când începe perioada de transferuri în Italia. Fernando Torres va juca la Atletico Madrid, sub formă de împrumut, până în iunie 2016. Fernando Torres este un jucător format la Atletico Madrid. El a mai evoluat pentru echipa madrilenă în perioada 2001-2007.

Fernando Torres a fost legitimat în ultimele sezoane la Chelsea Londra. Gruparea londoneză a anunţat că fotbalistul a fost achiziţionat definitiv de AC Milan. În luna august a anului trecut, Fernando Torres a fost împrumutat doi ani la AC Milan, iar începând de azi el este definitiv jucătorul echipei italiene.12