Festival de salsa la Vama Veche. Ce dansatori celebri vor veni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În august

Festival de salsa la Vama Veche. Ce dansatori celebri vor veni

Divertisment 20 Iulie 2018 / 16:38 700 accesări

SALSA WEEK ROMANIA este unul din cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate în România, și a devenit cel mai așteptat festival latino din România. Asociația Română de Dans, alături de Wilmark Dance Academy, pun în scenă cel mai iubit spectacol latino din România, în cadrul celei de a XIV-a ediții a festivaluluiRomania Salsa Week 2018. Timp de șapte zile, participanții vor trăi „the real latin flavour“ prin lecții de dans și show-uri demonstrative susținute de către cei mai apreciați artiști internaționali, de către campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Devenit eveniment etalon, festivalulRomania Salsa Weekeste dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, supranumit și „Vacanța salsiștilor”.

Ca în fiecare an, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori au bucurat participanții, care au dansat, și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy. Una dintre marile suprize ale ediției de anul acesta este concertul LIVE GRUPO EXTRA, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, miercuri, 9 august 2018.

Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe: SOPHIE FOX (UK), DIANA MONTOYA & OTHMAN (COL), JHESUS APONTE (ITA), LEON ROSE (UK), EIDER RUA (COL), BNF DUBAI ( UAE) ANDREA BOSONOTTO & SILVIA ACCOSATTO (ITA), JESSICA & MANUEL (ITA), SIMONE & MARTINA (ITA), EVGENI MARKOV &NICOLE (BUL), IBRA CHAVEZ ( FRA), PAMBOS ( BUL), UMBERTO NOCITA (ITA), MARVIN RAMOS & NAYLET (COL), MARIA LOPES (FRA), HICHAM LOKITO (DUB), iar lista completă o veți găsi pe http://salsaweek.ro/ și aici.

Momentul mult așteptat este concursul Romania Latin Dance Cup: marți, 7 august 2018 - ROMANIA LATIN DANCE CUP KIDS și duminică, 12 august 2018- ROMANIA LATIN DANCE CUP ADULTS .

Câștigătorii locului I la cea de-a 14-a ediție a Festivalului SALSA WEEK vor reprezenta Romania la Internațional World Latin Dance Cup. Fondat de Albert Torres, World Latin Dance Cup este cel mai mare și mai prestigios, mai important concurs de dans latino cu peste 35 de țări reprezentate. Competiția se concentrează pe dansuri latino, incluzând stiluri de Salsa, Bachata, Kizomba și Tango în peste 70 de divizii. Cu jurați incredibili, spectacole fantastice, workshop-uri și dansuri sociale, este cel mai mare eveniment internațional de acest gen al anului la nivel mondial.12
Pagina a fost generata in 0.184 secunde