Festivalul Salsa Week este organizat, anul acesta, în Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
5 - 11 august Festivalul Salsa Week este organizat, anul acesta, în Vama Veche
Divertisment 30 Iulie 2019 / 14:19 1920 accesări 1 comentariu
Președintele Asociației Române de Dans, Wilmark, spune că

Președintele Asociației Române de Dans, Wilmark, spune că "această ediție va fi una memorabilă"

Festivalul Salsa Week Romania este unul din cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate la noi în țară și a devenit cel mai așteptat festival latino din România, atrăgând, la fiecare ediție, mii de participanți din toată țara, dar și din străinătate.

Ediția aniversară cu numarul 15 a Salsa Week Romania va avea loc în Vama Veche, în perioada 5 - 11 august 2019.

Și anul acesta, Asociația Română de Dans, alături de Epika Booking Agency, pune în scenă cel mai mare spectacol latino din România, în cadrul celei de a XV-a ediții a festivalului Salsa Week Romania.

Președintele Asociației Române de Dans, Wilmark, spune că "această ediție va fi una memorabilă". Timp de șapte zile, participanții vor trăi "the real latin flavour" prin lecții de dans și show-uri demonstrative, sustinute de către campioni români și internaționali, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Deasemenea, participanții vor avea ocazia să participe la bootcamp-uri susținute de cei mai apreciați profesori de dansuri latino la nivel internațional. Devenit eveniment etalon, Festivalul Salsa Week Romania este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țarăși străinătate. Ediția de anul acesta va oferi în fiecare zi workshopuri de salsa, bachata, kizomba, unde cei mai cunoscuți dansatori internaționali susțin lecții de dans, iar în fiecare seară, show-ri ale unor artiști români și internaționali. și naționali, după care - promit organizatorii - urmează petreceri.Pagina a fost generata in 0.1747 secunde