Festivalul Universitar de Baschet 3x3 - In memoriam Valentin Negrea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În perioada 17-31 octombrie, la Constanța Festivalul Universitar de Baschet 3x3 - In memoriam Valentin Negrea
Sport 17 Octombrie 2019 / 10:08 332 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Asociatia Judeteana de Baschet Constanta

Sursa foto: Facebook Asociatia Judeteana de Baschet Constanta

Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa anunţă organizarea la Constanța, în perioada 17-31 octombrie, a Festivalului Universitar de Baschet 3x3 - In memoriam Valentin Negrea, Women Power.

„În drumul naționalei feminine de baschet 3x3 spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, baschetul 3x3 se oprește la malul mării cu meciuri tari! Competiția este sprijinită de către Asociația Județeană de Baschet Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Federația Română de Baschet și Primăria Municipiului Constanța! Women Power 3x3 is ON!”, este mesajul postat pe pagina de facebook Asociatia Judeteana de Baschet Constanta.

Valentin Negrea, fostul arbitru de baschet şi lector universitar doctor în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanța, a decedat la 12 septembrie, într-un accident rutier produs pe DN 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Maşina pe care o conducea Valentin Negrea s-a izbit violent un stâlp de beton de pe marginea drumului, rezultând decesul conducătorului auto.

Citeşte şi

Lector la UOC și cunoscut arbitru de baschet, decedat în accident autoPagina a fost generata in 0.1707 secunde