Figaro și „Bal mascat”, la Operă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Figaro și „Bal mascat”, la Operă

Monden 18 Aprilie 2015 / 00:00 717 accesări

La final de săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” propune publicului două întâlniri speciale. Cel care va deschide weekend-ul operei este „Bărbierul din Sevilla”. Istețul Figaro, care va facilita întâlnirea dintre Rosina și contele Almaviva, pe muzica lui Gioachino Rossini, va urca pe scena tomitană sâmbătă, de la ora 19.00, sub bagheta dirijorului belgian Raphael Feye. În rolul șiretei și frumoasei Rosina va debuta mezzosoprana Lucia Mihalache.

Duminică, la Teatrul „Oleg Danovski” e timpul pentru... „Bal mascat”, pe muzica lui Giuseppe Verdi. Impresionata poveste despre iubire și trădare se va desfășura sub bagheta dirijorului japonez Koichi Inoue. Din distribuția spectacolului fac parte artiști precum: Akiko Hayakawa din Japonia, Răzvan Săraru, Iordache Basalic - București, Andrada Ioana Roșu din Cluj și Smaranda Drăghici.       

Biletele pentru aceste spectacole se găsesc în vânzare la sediul Teatrului „Oleg Danovski”, la prețurile de 25, 30 și 40 de lei. Elevii și studenții vor plăti pe un bilet 15 lei, iar pensionarii - 20 de lei.12