Fostă campioană la natație, inspector în ISJ. Vezi cine este!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fostă campioană la natație, inspector în ISJ. Vezi cine este!
Educație 10 Octombrie 2017 / 16:22 2467 accesări 4 comentarii
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Schimbări la Inspectoratul Școlar Județean Constanța. De astăzi, noul inspector școlar pentru educație fizică și sport al Inspectoratului Școlar Județean Constanța este prof. Elena Hanu.

Fostă campioană națională și balcanică la natație, Elena Hanu a absolvit Școala Doctorală a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport București. Ultimul club la care a activat ca antrenor a fost Palatul Copiilor Constanța, iar în ultima perioadă a fost profesor titular de educație fizică la Colegiul „Mihai Eminescu“. Ca sportiv, Elena Hanu a făcut parte din loturile naționale și de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.

4 comentarii

Cristi 22:14:46 / 10 Octombrie 2017
De morți.... de bine!!

Frumos articol ce putem spune! Sa vorbim de notele de pe la inspecții ale doamnei și de ce a plecat doamna de la Palatul Copiilor! Poate făceti un articol!

Fost Elev 06:50:17 / 11 Octombrie 2017
Liceu

Pe dinsa am cunoscut-o prin 93, mi-a fost profesor de educatie fizica. Cel mai interesant era cind ne dadea minge de volei. La cit m-am priceput, am ramas si acuma dator liceului cu un geam. Din cite imi amintesc, e vorba de persoana corecta, din partea mea toate cele bune !

Alex 08:42:16 / 11 Octombrie 2017
Pentru Cristi

DOAMNA PROFESOR DOCTOR ELENA HANU ESTE O PROFESIONISTĂ!A FOST EVALUATĂ DE SPECIALISTI SI ARE TITLUL DE DOCTOR ÎN EDUCATIE FIZICĂ SI SPORT ACORDAT DE CEA MAI BUNĂ UNIVERSITATE DE EDUCATIE FIZICĂ SI SPORT DIN TARĂ,,UNEFS BUCURESTI!!! ADICĂ A FOST EVALUATĂ CORECT!!!

Gigi 22:44:31 / 13 Octombrie 2017
Da !

Tovarasa asta este campioana si la dat contre ! Pe bune ... Partidul sa constate , colegii sa voteze ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.179 secunde