Gabriel Jesus a revenit la antrenamentele echipei Manchester City

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gabriel Jesus a revenit la antrenamentele echipei Manchester City

04 Aprilie 2017 / 19:47 393 accesări

Gabriel Jesus (20 de ani), atacantul brazilian de la Manchester City, a revenit la antrenamentele echipei conduse de Josep Guardiola mai repede decât era preconizat iniţial, conform site-ului oficial al grupării britanice.

Tânărul fotbalist, care s-a alăturat celor de la Manchester City în iarna anului trecut, fiind cumpărat de la Palmeiras cu 31 de milioane de euro, a avut parte de un început bun pe Etihad. Jesus a marcat de trei ori în cinci meciuri, dar a suferit o fractură de metatarsian la piciorul drept, în urma căreia a avut nevoie de operaţie. Accidentarea a avut loc într-un meci cu Bournemouth, câştigat de Manchester City cu 2-0.Iniţial, medicii au anunţat că perioada de recuperare va dura între două şi trei luni.

Antrenorul Josep Guardiola a anunţat, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Chelsea din campionatul Angliei, că Gabriel Jesus a revenit la antrenamente, dar a efectuat doar alergări uşoare şi se află în partea finală a procesului de recuperare.

"Ieri (n.r. - luni) a revenit pe gazon şi a efectuat doar alergări. Nu ştiu exact în câte săptămâni va fi apt 100%, dar este în partea finală a procesului de recuperare", a spus Guardiola, conform site-ului oficial al "Cetăţenilor".12
Pagina a fost generata in 0.2253 secunde